Çiçekçilerde 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi

1

GÜNDEM 13.02.2021 16:24:41 1752 0
Çiçekçilerde 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi


Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Manisa’da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yoğun mesai harcıyor.

Vatandaşlar hafta sonu 10.00 ila 17.00 saatleri arasında çiçekçiye gidip sevdiklerine çiçek alırken, saat 17’den sonra evlere çiçek servisi yapılıyor. En çok gül ve orkide çiçekleri tercih edildi. 

Manisa’da Emre Çiçekçilik sahibi Emre Kurt, ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü’nü virüs nedeniyle vatandaşların evde geçirmek durumunda kaldığını açıkladı. Kurt, gül, orkide çiçeklerine en çok talebin oludunu belirtti. Kurt, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olduklarını belirterek, gece 24.00’a kadar evlere paket servis yaptıklarını söyledi.

MANSİAD’dan Doğu’daki Öğrencilere Eğitim Desteği

Soma’da Bozulan Yollar Yenileniyor

Başkan Balaban: “İstanbul’a Kayyum Atanmasını Kınıyoruz”

Akhisar, WorldFood İstanbul’da Gıda Sektörünü Temsil Etti

Kick Boks Şampiyonlarından İl Müdürü Öztürk’e Ziyaret

Özel Öğrenciler Yüzme Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi

ASEV Kış Kursları İçin Kayıtlar 8 Eylül’de Başlıyor

Kırtasiyelere Ortak Denetim: Çocukların Sağlığı Koruma Altında

  • Perşembe 29.2 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 32 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.