Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

CHP’li Özel’e Manisa’dan Topyekün Destek

CHP’nin 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği olağan kurultayında 15 Eylül tarihinde genel başkan adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel’e en büyük destek memleketinden geldi.

MANİSA-GENEL 11.10.2023 15:28:00 1290 0
CHP’li Özel’e Manisa’dan Topyekün Destek

 

CHP’nin 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği olağan kurultayında 15 Eylül tarihinde genel başkan adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel’e en büyük destek memleketinden geldi. 
CHP Manisa İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısında CHP’Ning enel başkanlık yarışında CHP’li Özel, il başkanlığı, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve kurultay delegeleri tam destek verdiklerini açıkladı. Basın açıklamasına CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP’li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP’li Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP’li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile kurultayda oy kullanacak 20 kurultay delegesi katıldı.
“DESTEK İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ”
Partinin il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Manisa İl başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa’daki kurultay delegelerini tamamının genel başkan adayı Özgür Özel’in yayında olduğunu belirterek, kendilerinin genel başkan adaylarının Özel olduğun dile getirdi. 
CHP İl Başkanı Zeyrek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Özgür Özel Manisa’nın temsil niteliğindeki en önemli değerimizdir. Özgür Özel bizim için bir duruştur, onurdur. Özgür Özel Türkiye için umuttur ve değişimdir. Değişimin adı Özgür Özel ile Manisa’da anılacak ve CHP’nin tarihine yazılacaktır. Koskoca çınarımız olan CHP’miz bugüne kadar toplamda 8 adet genel başkan çıkarmıştır. 9’uncu genel başkanımız ise 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olan kongrede belirlenecektir. Biz Manisa olarak bunun eşiğindeyiz. Manisa olarak bir genel başkanın temsilliyetini sağlayabilmek eşiğindeyiz. Bu bize il örgütü ve kurultay delegelerimiz olarak çok heyecan vermektedir. Özgür Özel bugüne kadar gerek meslek kuruluşlarında, gerek milletvekilliğinde, görev aldığı komisyonlarda, grup başkanvekillikleri de ve gurup başkanlığında birçok görevlerde yer almıştır. Bu görevleri eksiksiz ve mükemmel bir şekilde tamamlamıştır. Ve bundan sonraki çıkacağı yolda da üstleneceği görevi eksiksiz bir şekilde yapacağından en ufak bir şüphemiz yoktur. Türkiye’nin değişebilmesi için öncelikle CHP’de bir değişim gereklidir. Çünkü biz kurtuluşun partisiyiz. Bu değişimde de 15 Eylül günü adaylığını açıklayan Özgür Özel’in bu değişimi gerçekleştireceğine ve bizi gururlandıracağına en ufak bir şüphemiz yoktur. Biz bugün Manisa’dan Özgür Özel’e destek için 20 kurultay ve iki milletvekilimiz ile birlikte imza kampanyası başlatıyoruz. Manisa’dan yanacak olan ateş Türkiye’yi aydınlatacak bir ateştir. Manisa’nın ardından Özgür beye desteğini açıklayacak iller sırayla açıklamalarını yapacaklardır. Biz bunun Manisa’dan başlatmak istedik. Manisa il örgütü ve kurultay delegeleri kesinlikle Özgür Özel’in yanındadır. Bundan sonrada devamlı yanında yer alacağız. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.”
 

CHP’Lİ VEKİLLERDEN DESTEK AÇIKLAMASI


Basın açıklamasına katılan CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Bekir Başevirgen’de CHP’li Özel’e tam destek verdiklerini açıkladı. 
CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “İl başkanlığımızla, belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla ve kurultay delegelerimizle Türkiye’nin umudu, Manisa’nın gururu, gurup başkanımız ve genel başkan adayımız Özgür Özel’e destek veriyoruz. Partimizde aldığı bütün görevleri layıkıyla yerine getiren, söylediğini yapan, yaptığını söyleyen grup başkanımıza, genel başkan adayımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Türkiye’yi ayağa kaldırma sözü veren grup başkanımızın yolu yolumuzdur. Sonuna kadar grup başkanımız ile birlikteyiz. Sonuna kadar Özgür Özel’in arkasındayız.”
CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise yaptığı açıklamada, partisini olağanüstü şartlarda bir kongreye gittiğini altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “4-5 Kasım’da 38’inci olağan kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Geri sayım başladı. 38’nci olağan genel kurultayımız olacak. Ancak ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü şartlar 38’nci olağan kurultayımızı olağanüstü hale getirmiştir. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra il ve ilçe kongrelerinde bu ülkede bu partide bir değişimin gerekli olduğu uzun uzun gerekçeleriyle beraber anlattık. Değişimin ne şekilde olması gerektiğini de gerekçeleriyle anlattık. Şuna inanıyoruz. Bu olağanüstü şartlar altında, ülkemizin bulunduğu bu şartlar altında Türkiye’nin değişmesi için CHP’nin değişime ihtiyacı olduğunu iddia ediyoruz. Bu değişim yolunda içimizden, örgütümüzden biri, aldığı her görevi layıkıyla yerine getirmiş bugüne kadar gerek CHP Manisa örgütündeki yoldaşlarını, gerekse CHP’lilerin anlını bir kere öne eğdirmemiş Özgür Özel bir yolculuğa çıktı ve genel başkan adaylığını açıkladı. Bizde Manisa örgütü olarak ilçeleriyle, ilçe başkanlarıyla, belediye başkanlarıyla ve kurultay delegeleriyle Özgür Özel’e çıktığı bu yolculukta onun arkasındayız. 2 milletvekili ve 20 kurultay delegesi olarak 22 tane imzayı toplamış durumdayız. 22 kurultay delegesinin imzasıyla CHP Manisa örgütü olarak Özgür Özel’in arkasındayız.”
 

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK SÖZÜ


Basın toplantısına katılan CHP’li Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin yaptığı kısa konuşmada, “Özgür Özel’in tamamen arkasındayız. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
CHP’li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise : “Aldığımız bu karar 28 mayıs’ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçim dediğimiz seçimi kaybettikten sonra aldığımız bir karardır. 28 Mayıs’ta ilçe örgütlerimiz, kadın, gençlik kollarımız, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten müthiş bir çalışma ortaya koydu. Ama maalesef sonuç istediğimiz gibi olmadı. Sonrasında ben sokağa çıktığımda berberime, kasabıma, kahvehanedeki arkadaşımıza anlatamadım. Gittiğimiz cenazelerde anlatamadım. Esnaf ziyaretlerim de süreci anlatamadım. Ben evde eşime, çocuklarıma anlatamıyorum bu süreci. Mutlaka bir değişimin olması gerekiyordu. Bir umudun olması gerekiyordu. Bu umudunda Manisa’nın evladı, gözümüzün önünde büyümüş, siyasette sürekli üzerine koyarak, verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek ve  CHP’yi temsil ederek en iyi şekilde temsil eden Özgür Özel’in olması bizi çok mutlu etti. Bu karar tüm kesimleri kararıdır. Manisa’dan böyle bir desteğin çıkması çok önemlidir. Özgür Özel bu ülkenin umudur.”
CHP’li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değişmeyen hiç bir şey yok. Değişmeyen tek şey değişimdir. Değişmek zorundayız. Bize güvenip oy veren 25 milyon seçmenin umutlarını tekrar yeşertmek zorundayız. Bunun için Manisa’dan çoban ateşini yakıyoruz. Bu ateşin dalga dalga Türkiye’nin her yerine yayılacağına, değişimi isteyenlerin umudu olacağımızı biliyoruz. Bunu adayı da grup başkanımız, sayın vekilimiz Özgür Özeldir. Kendisi davranışlarıyla, bilgisi ve birimleriyle, tecrübesiyle bu değişimin hakkını vereceğine, partideki dönüşümü sağlayacağına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmaya çalışacağına kanaatimiz tam. Kendisi orta direği olacak çadırımızın altında tüm kesimleri kucaklayacak, tespihin ipi olarak dağılmamızı engelleyecek, tuğlaların arasındaki harç olup bizi bir arada tutacak vasıflar sayın Özgür Özel’de tamdır. Manisa’nın öz evladıdır. Partimizin her kademesinde yol almış, şimdiye kadar duruşuyla bizim başımızı öne eğdirmemiş ve liderlik vasfını taşıyan bir vekilimizdir. Çağdaş muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak istiyorsak, demokrasiyi, bireysel hak ve özgürlükleri, basın özgürlüğünü, yargı bağımsızlığını isteyen bu 25 milyonun umutlarını yeşertecek aday Özgür Özel’dir. Değişim taraftarlarını bu çatı altında toplanmaya davet ediyoruz.”
Basın toplantısında son söz alan CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise, “Özgür Özel’in genel başkan adaylığı hayırlı olsun. Manisa olarak arkasında durmaktan biz gurur duyuyoruz. Umuyorum da 4-5 Kasım tarihlerindeki büyük kurultayda kendisini başarıya ulaşacak. Bu seçim hem partimiz, hem ülkemiz hem bizim çok önemli. Bu ülkenin Atatürkçü, cumhuriyetçi, demokrat, vatansever insanlarının bir umuda ihtiyacı var. Bu umut şuanda biraz azalmış durumda. Bizim bunu yeşertmeye ihtiyacımız vardı. Bu konuda Özgür Özel’in aday olarak çıkması hem Manisa için hem ülkemiz için çok önemli. Ben başarıya ulaşacağına inanıyorum. Biz artık kaybetmek istemiyoruz. CHP’liler artık kayıplara bir bahane bulmak istemiyor. Sayın genel başkanımız elinden geleni yaptı. Ama artık CHP’de bir değişim zamanı geldi. Bu konuda en uygun aday Özgür Özel’dir. Özel hem önümüzdeki yerel seçimlerde hem de ondan sonraki genel seçimlerde partimizi başarıya ulaştırıcak kişi olarak görünüyor. Bizde Özel’in arkasındayız.” İfadelerine yer verdi. 
Açıklamanın ardından basın toplantısına katılanlar toplu halde fotoğraf çektirerek CHP’li Özel’in yanında olduklarını gösterdi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa’ Topyekün Destek
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.