Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP’li Nazlıaka’dan Uysal'a plaket

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik mücadele ve seçim çalışmalarında gösterdiği gayretten dolayı CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

MANİSA-GENEL 25.08.2023 13:00:00 1083 0
CHP’li Nazlıaka’dan Uysal

 

CHP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Ankara’da partinin il kadın kollarının bir araya geldiği program düzenlendi. ‘Eşit ve Gelecek’ teması ile düzenlenen programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın yanı sıra Manisa’dan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal’da katıldı. 


NAZLIAKA, UYSAL’I PLAKET İLE ONURE ETTİ


Türkiye’nin dört yanından programa gelen partisinin il kadın kolları başkanları ile bir araya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik verdiği mücadele ve seçim çalışmalarında gösterdiği gayretten dolayı CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal’a teşekkür ederek plaket takdim etti. 
Plaketi kabul eden CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Uysal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “CHP Manisa Kadın Kolları olarak, ilimizde partimizin sadece seçimlerde değil, her zaman başarılı olması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Kadın-erkek eşitliğinin hayatın her alanında sağlanması için de mücadele ediyoruz. Biz kadınlar Cumhuriyet için hiç bir şey düşünmeden yüreğimizle çalışıyoruz O yüzden iyi bir gelecek biz kadınlarla var olur. Üç yılı aşkın bir sürede kadın kollarımızın yoğun  çalışmalarımızdan  dolayı plaketle onurlandıran CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka ve yönetimine teşekkür ediyoruz.”
Ankara’da 3 gün süren ve içerisinde çeşitli etkinliklerin yer aldığı programın verimli geçtiğini ifade eden CHP’li Uysal daha sonra partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Ankara’da bir araya gelen CHP İl Kadın Kolları programın son gününde Anıtkabir’de Ulu Önder Atatürk’ün huzuruna çıktı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Nazlıaka’ Uysal' plaket
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.