Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

CHPli Meclis üyelerinin Sinan Ateş isminin meydana verilmesi teklifine AKP ve MHP'den ret

CHP Grubu, Salihli'de bir meydana Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in isminin verilmesi teklif etti. MHP ve AKP'li meclis üyeleri teklifi reddetti.

MANİSA-GENEL 18.04.2023 00:00:00 1057 0
CHPli Meclis üyelerinin Sinan Ateş isminin meydana verilmesi teklifine AKP ve MHP

 

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı'nda CHP Grubu, Salihli'de bir meydana Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in isminin verilmesi teklif etti. MHP ve AKP'li meclis üyeleri teklifi reddetti.

MHP li Salihli Belediye nin bulunduğu ilçedeki Kent Meydanın yeni isminin ‘Devlet Bahçeli’ olması için MHP-AKPli Meclis üyelerince teklifinin komisyona bırakılmasına karar verildi. CHP li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Bülent Mersinli;

“Hayatta olan birisinin adının meydana verilmesini doğru bulmayız. Bu Nedenle Sinan Ateş’in daha uygun olacağı teklifinde bulunmuştuk “ dedi

CHP’NİN SİNAN ATEŞ TEKLİFİNE MHP-AKP’DEN ‘RET’

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Mersinli, teklif verdikleri anların videosunu sosyal medya hesabında paylaştı. Videoda, sunulan teklif karşısında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün “Polemik yapmayın” cevabını verdiği görüldü.

“KATİLLERİN YARGIYA TESLİM EDİLMESİ MİLLET İTTİFAKININ BOYNUNUN BORCUDUR”

Mersinli paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Salihli'de bir meydana eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş adının verilmesini istedik, Cumhur İttifakı tarafından kabul edilmedi. Sinan Ateş'in katillerinin yargıya teslim edilmesi Millet İttifakı'nın boynunun borcudur.”

Ahmet ÜNSAL


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.