Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP'li Başevirgen'den İktidara : “Manisa’da yıkılan okulları ne zaman yapacaksınız?”

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da yıkım kararı alınan, ancak yerine yenileri yapılmayan okul sorununu meclis gündemine taşıdı.

MANİSA-GENEL 27.10.2022 10:29:00 567 0
CHP

 

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da yıkım kararı alınan, ancak yerine yenileri yapılmayan okul sorununu meclis gündemine taşıdı.

 

CHP’li Başevirgen, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Manisa’nın birçok ilçesinde çok sayıda okul hakkında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alındı. Bu okullarda öğrenim gören öğrenciler başka okullara dağıtıldı. Evlerinin yakınında okumak yerine uzak mesafelerdeki okullara gitmek zorunda kalan hem öğrenciler, hem de sırtlarına ek maliyet binen veliler mağdur oldu. “ dedi.

 

“Sermayeye verdiğiniz garantiyi çocuklarımızın geleceğine verin”

 

Yıkılan okulların, iki yılı aşkın süredir metruk bir şekilde bırakıldığına dikkat çeken Başevirgen, “İhaleler iptal oldu, firmalar artan maliyetler nedeniyle inşaatlara başlayamadı. İki yıldan bugüne kadar bir arpa boyu yol alınamadı. Buradan iktidara soruyoruz. Bu okulları ne zaman yapacaksınız? Çocuklarımızın ve ailelerimizin mağduriyetlerini ne zaman gidereceksiniz? Her fırsatta sermayeye garanti vereceğinize çocuklarımızın eğitimine ve geleceğine garanti olun. Bu çocuklar seneye okullarına kavuşsun.” Diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.