Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

CHP'de Semih Balaban Manisa il başkanlığına adaylığına açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Semih Balaban ikinci kez Manisa il başkanlığına adaylığına açıkladı.

MANİSA-SEÇİM 12.09.2023 18:45:00 1523 0
CHP

 

 

 CHP Manisa 38. Olağan İl Kongresi 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek. 2017 yılından Aralık 2022 yılına kadar CHP Manisa İl Başkanı olarak görevini sürdüren, milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa eden Semih Balaban, kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen adaylık açıklamasına CHP Manisa İl Başkanı Ali Kuyumcu, CHP eski Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ve Mazlum Nurlu, CHP eski İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Turan katıldı.
CHP Manisa İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Semih Balaban, CHP’yi 100 yıldır, bir asırdır ayakta tutan partililere teşekkür etti. Burada hep birlikte demokrasi şöleni yaşadıklarının altını çizen Balaban, “Bugün burada hep birlikte her konuda AK Parti ve MHP faşizmine karşı omuz omuza mücadele etmek için bir aradayız. Bugün günlerden 12 Eylül. 12 Eylül demokrasi tarihinin en kanlı günlerinden biri. Nasıl 12 Eylül’de binlerce onurlu insan canlarına rağmen teslim olmadıysa bugünde AK Parti’ye boyun eğmiyoruz. Parti içe demokrasiye ihtiyacımız var. Parti içi demokrasi olmazsa barış olmaz barış olmazsa başarı sağlanmaz. Değişimden yanayız. Sadece kişilerin değişimi yetmiyor tepeden tırnağa değişim şart. Tüzükte bir değişim istiyoruz. Bizim değişim anlayışımız kişilere özel değil sistemin değişmesidir. Ön seçim olmazsa olmaz koşuldur. Hiçbir parti emekçisinin kaderi bir kişinin iki dudağı arasında olmamalı, bundan sonra olmayacaktır” dedi. 
Yerel seçimlerde parti içi demokrasinin uygulanmasından yana solduklarını kaydeden Balaban, CHP’nin Manisa’nın 4 belediyesini koruyup bu sayıyı artırmak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak istediklerini vurguladı. Balaban, AK Parti ve MHP’deki belediyelerin hepsine talip olduklarını söyledi. Balaban, tabanın gücünü engelleyemeyeceğini ifade etti. 
CHP Manisa İl Başkanı Ali Kuyumcu da Semih Balaban’a çıktığı bu yolda başarılar diledi, başka adaylarında demokrasi adına çıkmasını istedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.