Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP YUNUSEMRE YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Şahin Turan ve yönetimi Hafsa Sultan Mahallesi'nde mahalle üyeleri ile yaptığı toplantıda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına ilk startı verdi.

MANİSA-SEÇİM 2.10.2023 16:28:00 1266 0
CHP YUNUSEMRE YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

 

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Şahin Turan ve yönetimi Hafsa Sultan Mahallesi'nde mahalle üyeleri ile yaptığı toplantıda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına ilk startı verdi. 

 


Hafsa Sultan Mahallesi'nde CHP'li mahalle üyeleri ile bir araya gelen Yunusemre İlçe Başkanı Heval Şahin Turan ve yönetim kurulu üyeleri, yürütülecek seçim çalışmaları çerçevesinde Mahalle Yönetimi'ni oluşturdu. Dokuz kişiden oluşan CHP Yunusemre Mahalle Yönetimi, önümüzdeki hafta yapacakları ilk toplantıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayacak.

Yunusemre İlçe Başkanı Heval Şahin Turan, öncelikli hedeflerinin Yunusemre Belediyesi'ni almak olduğunu belirterek, mahallelerde organize olarak yürütecekleri seçim çalışmaları hakkında şu açıklamada bulundu “Bir süredir kendi içimizde hazırlıklarını yürüttüğümüz seçime yönelik yapacağımız çalışmalara yönelik ilk adımı Hafsa Sultan Mahallemizde attık. 

Mahalledeki parti üyelerimizle yaptığımız toplantıda 9 kişiden oluşan mahalle yönetimini seçtik ve görevlendirmeler yaptık. Mahalle yönetimi bu hafta içinde ilk toplantısını yapacak, ardından sokak çalışmalarını başlatacak. Buradaki hedefimiz sokaklardan caddelere, caddelerden evlere ve evlerden kent yönetimine ulaşmak.”


Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe yöneticilerinin de kendi içinde görev bölümü yaparak her bir yöneticinin seçmiş olduğu mahalleden sorumlu olacağını kaydeden Turan, “Bugün başlattığımız çalışmayla önümüzdeki günlerde daha çok insana ulaşmak; mahallelerdeki ekonomik, sosyal ve toplumsal sorunların tespitinde ve çözümünde etkin rol almak istiyoruz. Başlattığımız bu pratik eylemde ayrıca Yunusemre'de yaşayan tüm yurttaşlarımızı birlikte çalışmaya davet ediyoruz” dedi. 


Önümüzdeki hafta Yeni Mahalle ve Barbaros Mahallesi'nde yapılacak toplantılarla mahalle yönetimlerinin seçileceğini ifade eden Turan, önümüzdeki hafta 5 mahallede ve ardından hızlı bir şekilde tüm mahalle ve köylerde çalışmaları tamamlayacaklarını söyledi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçime kadar, ilçe yöneticileri ve ilçede yaşayan yurttaşlarla gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Heval Şahin Turan, 31 Mart seçiminde Yunusemre Belediyesi'ni kazandıklarında Türkiye'ye örnek bir belediyecilik hizmeti vereceklerini dile getirdi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YUNUSEMRE YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.