Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'dan iftar programı

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban tarafından gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

22.03.2024 11:28:00 1056 0
CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban tarafından gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

 

CHP Yunusemre ilçe örgütünün 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu net bir şekilde gösterdi.  Programa CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, 2019 yılında seçilen belediye meclis üyeleri, 37 belediye meclis üyesi adayı, CHP Yunusemre belediye başkan aday adayları, CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı, Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Kına ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Burada ortaya çıkan tablonun Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, “Bugün Yunusemre ilçe örgütü olarak birlik, beraberlik içinde yerel seçimlerine hazır olduğumuzu net bir şekilde gösteriyoruz. Önceki dönem ilçe başkanlarımız, önceki dönem belediye meclis üyelerimiz, bu dönem aday olan 37 belediye meclis üye adayımız burada. Yine kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, yönetim kurulu üyeleri hepimiz buradayız. CHP Yunusemre ilçe örgütünde tam bir birlik ve beraberlik var. Demokratik bir şekilde yarıştığımız tüm aday adaylarımızın da burada olması ayrı bir önem ve güzellik taşıyor. Birlik ve beraberliği sağladığınız için katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, birlikte başaracağız. Birlikte yöneteceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin önderliğinde Yunusemre ittifakı bu seçimde kazanacak. Belediyeyi aldığımız zaman bu belediye CHP’nin belediyesi değil bütün herkesin belediyesi olacak. Hangi partiden olursa olsun hiçbir insanı ayırt etmeyeceğiz. Ben herkesin belediye başkanı olacağım, herkesi de kucaklayacağım” dedi. 
Balaban, “Burada herkes partisine ve Manisa’ya sahip çıkıyor. En önemlisi halkın çıkarlarını gözetmeyen ranta dayalı belediyecilik anlayışının iktidara son vermek elinden geleni yapıyor.  Halkımız bu tabloyu gördüğünde CHP ve Yunusemre yüzde 100 bu işi bitirmiş diyecek. Biz birlikte bu seçimleri kazanacağız. Semih Balaban burada sadece partinin bir temsilcisidir. Ama birlikte olduğumuzda hepimiz ayrı bir değeriz. O değerler bir araya geldiğinde çok şey ifade ediyor. Bizler parti içinde demokratik bir şekilde yarışırız, seçim biter, kırgınlıklarımız da biter. Bu vesileyle kimi kırdıysam özür dilerim, hakkımı da helal ediyorum. Hepimiz biriz, birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. 
CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Mehmet Arslan, Yunusemre ilçe örgütünün 10 yıllık bir örgüt olarak dimdik ayakta olduğunu ifade ederek, bu iftara katılan herkese teşekkür etti. Örgütün bugüne kadar verdiği emeklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan, Manisa’nın en güçlü örgütü olduklarını kaydetti. Arslan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik mesajını bu programda en güzel şekilde verdiklerini açıkladı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.