Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca TMO'ya seslendi

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, yakın zamanda kuru üzüm fiyatını açıklayacak olan TMO’ya seslendi.

MANİSA- İLÇELER 31.08.2023 15:41:00 1267 0
CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca TMO

 

 

 

 Gürtunca, TMO’nun üreticiyi mağdur etmeyecek bir fiyat açıklamasını istedi. Gürtunca, “Hastalık, don, susuzluk ve iklim şartları nedeniyle bu sene rekolteden dolayı mağdur olan Üzüm üreticilerini bir de TMO vurmasın. Şu an hasadına devam edilen, bir yanda kurutularak İşletmelere giden üzümlerimiz 43 - 45 TL bandında satılıyor. Duyumlarımıza göre TMO bir kaç gün içinde alım fiyatını açıklayacak. Uyarıyoruz şu an Dünya piyasalarında en az 2 dolara giden üzümümüze ona göre fiyat açıklayın. Geçen seneye göre kesici yevmiyesi 180 TL den 420 TL ye, ilaç, gübre malzeme ve mazot fiyatları en az yüzde 100 artmışken olmayacak piyasayı bozan fiyatlar söylenecek bilgisi geliyor. sakın sakın! Devlet piyasayı düzenler, bir grubun lehine bir grubun mağduriyetine sebep olacak işler yapmaz. Yıllardır soğan ekmek yemekten üretici bıktı. Mısır fiyatı gibi bir açıklama yapılırsa başta TMO ve iktidar bunun hesabını veremez. Buradan tüm yetkililere Cumhur İttifakının Manisa milletvekillerine sesleniyorum”  dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.