Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Genel Başkan Danışmanları Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Recep Cengiz ile Genel Başkan Danışmanı Mehmet Gıyas Azeritürk ve yanındaki heyet, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 31.03.2023 12:24:00 869 0
CHP Genel Başkan Danışmanları Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı  Dr. Recep Cengiz ile Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları’ndan sorumlu Genel Başkan Danışmanı  Mehmet Gıyas Azeritürk ve yanındaki heyet, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  Ziyarette Manisa’da  yaşayan Azerbaycan Türklerinin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı  Dr. Recep Cengiz ile Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları’ndan sorumlu Genel Başkan Danışmanı  Mehmet Gıyas Azeritürk  Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret etti.  Ziyarette konuşan  Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Şentürk Hoşgül “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı  Dr. Recep Cengiz ve  Türk Dünyası ve Akraba Topluluklarından Sorumlu Genel Başkan Danışmanı  Mehmet Gıyas Azeritürk  ile Manisa’da yaşayan Azerbaycan Türklerinin sorunları ve çözüm önerileri hususunda görüşlerimizi ifade ettik.  Görüşmemiz olumlu  geçti. Dernek olarak sorunların çözümü konusundan elimizden geleni yapacağız “dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.