Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP SARUHANLI İLÇE BAŞKANI SUNAR’DAN “REFERANDUM GÖNDERMELİ” 23 NİSAN KUTLAMASI

0

GÜNDEM 24.04.2017 12:04:56 1761 0
CHP SARUHANLI İLÇE BAŞKANI SUNAR’DAN “REFERANDUM GÖNDERMELİ” 23 NİSAN KUTLAMASI

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar bir mesaj yayımladı.

“DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN EDİLEN TEK ÇOCUK BAYRAMIDIR”

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, “23 Nisan Ulusal tarihimizde büyük bir dönüm noktası ve Türk ulusunun kendi bağımsızlığını eline aldığı gündür. Egemenliğin kayıtsız, koşulsuz ulusa ait olduğu bu yeni yönetim biçimi, Türkiye Cumhuriyeti'ne yurttaşlık bağı ile bağlı olan herkese birey olma olanağı sağlamış ve bunun sorumluluğunu da yüklemiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı egemenliğin ilan edildiği ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza ve hatta dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramıdır.” Dedi.

“23 NİSAN 2017, TARİHİMİZDE ÖZEL BİR ÖNEMDE OLACAKTIR”

“23 Nisan 1920´de Meclis açılarak; Türkiye´nin Cumhuriyet olacağının, halkın temsilcileri aracılığıyla kendisini yöneteceğinin, en zor savaş zamanında bile milli iradenin önemseneceğinin adımı atılmıştı” diyen Sunar, “2017´ye gelindiğinde ise maalesef ülkemizin seçimlerin güvenliği ve gözetimiyle görevli Yargı organı, milli iradenin temsili TBMM tarafından konulmuş kanuna aykırı hareket ederek, hukuksuzluk yaparak; yine Meclis´i pasif hale getirecek Anayasa değişikliğinin kabulü için çabalayabilmiştir.  23 Nisan 1920´de kurulan Meclis, kendisini yok eder biçimde, ülkemizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk´e dahi verilmeyen yetkileri bir başkasına vererek geçmişini inkâr edemez! Bu nedenle 23 Nisan 2017, tarihimizde özel bir önemde olacaktır.” Diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ CUMHURİYETİ GELECEK NESİLLERE TAŞIYACAK”

Sunar son olarak, “Cumhuriyet Halk Partisi tarihten aldığı sorumlulukla, milletimizin haklarının korunması için, hukuk çerçevesi içinde tüm mücadelesini sürdürecektir. Ulusal Birliğe, Laik Cumhuriyet’e, Çağdaş Demokrasiye, Barışa, Çevreye ve tüm güzelliklere karşı hassas bir toplum yaratacaklarına inandığımız çocuklarımız, en kutsal emanetleri olan Cumhuriyet’i her türlü iç ve dış saldırılara karşı canları pahasına koruyup, gelecek nesillere taşıyacaklarına olan inancımla, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. SERKAN KÜL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.