Bugün, 5 Haziran 2024 Çarşamba

CHP MECLİS ÜYESİ EMRAH AZBOY'DAN BAŞKAN ÇELİK'E ZİYARET

0

SİYASET 12.09.2020 16:48:17 1887 0
 CHP MECLİS ÜYESİ EMRAH AZBOY
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik makamında CHP Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Emrah Azboy’u kabul etti. 
Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak Azboy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi olarak, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e Nurlupınar Bölgesi sorunlarını ve çözüm önerilerine dair taleplerimizi ilettik. Kendisi sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını belirtti. Bizler de sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sayın Çelik'e misafirperverliği için teşekkürlerimi tüm Nurlupınar halkı adına iletiyorum” dedi. 
Ziyarette ele alınan konulardan bahseden Azboy, “İmar konusu ele alındı. Ahmet Bedevi Mahallesinde amatör spor kulüpleri için  yapılacak olan futbol sahası yapılış zamanı, bölgede fabrikalarda çalışan eşlere yönelik kreş ve gündüz bakım evi,  kültür ve taziye evlerinin, taziye evi dışında kütüphanelere dönüştürülerek her mahalleye gençlerin ders çalışabilmesi ve kitap okuyabilmeleri için imkân sağlanması, çöp konteynırları ile ilgili değişim, Kazım Karabekir Mahallesindeki kapalı olan 451. sokağın ulaşıma açılması, belirli noktalardaki kaldırım taşı, karo işleri, parkların sulanması ve aydınlatması, Kazım Karabekir Mahallesi 2. demiryolu hattı çimlerin bakımı gibi konular ele alındı” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Çarşamba 38 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Perşembe 37.3 ° / 23 ° Güneşli
  • Cuma 34.8 ° / 21.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.