CHP Manisa İl Örgütü’nden Kurultay Davasına Sert Tepki: “Bu Dava Partinin Onuruna Açılmıştır”
CHP Manisa İl Örgütü, 38. Olağan Kurultay’ın iptaline yönelik açılan davaya sert tepki göstererek, “Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanındayız. Bu hukuksuzluk Atatürk’ün mirasına karşıdır” açıklamasında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Örgütü, partinin 38. Olağan Kurultayı’nın iptali için açılan davaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak tepkisini dile getirdi. Açıklamada, CHP’nin 100 yıllık demokrasi mücadelesine vurgu yapılarak, “Bu partinin her koltuğu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasıdır. O koltuklara ancak milletin iradesiyle, CHP örgütlerinin hür iradesiyle oturulur. Seçilmemiş hiç kimse, o emanete el süremez” denildi.
CHP’nin en temel karar organlarından biri olan kurultayın, yargı eliyle hedef alındığını ifade eden il örgütü, “Delegelerimizin özgür iradesi yargı yoluyla yok sayılmak istenmektedir. Ancak bu kabul edilemez. 38. Olağan Kurultayımız, tüzüğümüze ve mevzuatımıza uygun şekilde, şeffaf ve hukuka bağlı biçimde gerçekleştirilmiştir. Ne sandıkta ne süreçte herhangi bir usulsüzlük söz konusu değildir” ifadelerine yer verdi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


