CHP’li Sunar ‘ Atatürkçülüğümün onuruyla İlçe başkanlığına adayım’

0

GÜNDEM 21.11.2017 16:33:34 1739 0
CHP’li Sunar ‘ Atatürkçülüğümün onuruyla İlçe başkanlığına adayım’

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı ilçe Başkanı Ayşe Sunar bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında başkanlığı boyunca geçen seçimlerde Saruhanlı’da önemli başarılara imza attıklarının altını çizerek şu ifadelerde bulundu. ‘İki dönemdir sürdürdüğüm görev sürem boyunca yaşamış olduğumuz yerel genel cumhurbaşkanlığı ve referandum seçimlerinde ilçemizde önemli başarılara birlikte imza attık genel seçimlerde partimizi birinci sıraya yükselttik. Referandum seçimlerinde ilçemizde yüzde 60 hayır oyu çıkarmayı başardık. Partimizi her yerde en iyi şekilde temsil ettik.’

Halkımızın içinde olduk. Acı ve mutlu gününde yanında olduk.

CHP’li Sunar basın  açıklamasında halkın yanında olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti. ‘Halkımızın içinde olduk. Acı ve mutlu gününde yanında olduk. Kucaklayıcı ve bağışlayıcı olduk. Birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde gösterdik. İlçe yöneticilerime kadın ve gençlik kollarıma parti emekçilerime sonsuz teşekkür ederim. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Olağanüstü koşullar altında 2019 seçimlerine gidiyoruz. Önümüzde yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz var. Hepimiz bu süreç içinde yılgınlığa ve umutsuzluğa kapılmadan önce Saruhanlı ve Manisa’da yerelde iktidar olabilmek ve Cumhurbaşkanlığı seçimiyle partimizi taçlandırma hedefindeyiz.

Hiçbir makam mevki beklentisi olmadan genç ve dinamik kadroyla kimseyi dışlamadan ötekileştirmeden ilçe başkanlığına aday oldum’

Makam ve mevki beklentisi olmadığını sözlerine ekleyen CHP’li Sunar ‘Hiçbir makam mevki beklentisi olmadan genç ve dinamik kadroyla kimseyi dışlamadan ötekileştirmeden aksine birlik ve beraberlik içerisinde partimizi istenen en üst düzeye çıkarmak için ilçe başkanlığına aday oluyorum. Dayandığım tek güç Cumhuriyet Halk Partisi örgütüm ve mücadele arkadaşlarımdır. Saruhanlı’nın her noktasındaki hemşerilerimize dokunmak parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak için laik bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı ülkemizi kurtaran ve kuran bir partinin üyesi olma sorumluğuyla yorulmak bilmez çalışkan kimliğim örgüt tecrübem ve Atatürkçülüğümün onuruyla Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığına adayım.  sevgili yol arkadaşlarım 3 aralıkta yapılacak olan ilçe kongremize delegelerimizden aldığımız destekle ve onun sonrasında örgütümüz ve Saruhanlı halkımızla birlikte hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha ileriye taşımaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler bir güçlenme ve birliktelik vesilesidir.’dedi.

Canan SÜRGİT 

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.