Bugün, 8 Haziran 2025 Pazar

CHP'den Şehzadeler Belediyesi'nin satışını yapacağı taşınmazlara tepki 

0

SİYASET 14.06.2021 13:46:39 1735 0
CHP



Başkan Gürtunca, yazılı olarak yaptığı açıklamada, 'Şehzadeler Halkının Bilgisine; Şehzadeler Belediyemizin bir süredir kendisine intikal eden , sahip olmasında bir kuruş katkısı olmayan taşınmazların satış sürecinde 15 Haziran günü de 39 adet taşınmazın satışı yapılacaktır. CHP Şehzadeler Belediye Meclis Grubu olarak bu taşınmazların satışıyla ilgili hem komisyonlarda hem de Meclis oylamasında RET oyu verdik. Çünkü bu taşınmazların ait olduğu yöredeki halkın kendisinin ya da büyüklerinin emeğiyle ya da vergileriyle olmuştur. Bu satışlardan elde edilen gelir o yöreye hizmet, bina olarak geri dönmelidir! Çamköy, Halıtlı, Kağan, Kalemli, Karayenice, Tepecik gibi diğer mahallelerimizde elde edilecek gelir kreş, kültür merkezi vb olarak geri dönecek midir ? Hiç bir proje açıklama yoktur ! Kendilerine 7 yıl önce miras yoluyla gelen halkın mallarının böyle satışına bu yüzden karşıyız! Manisamız hızla büyüyen bir şehir olması sebebiyle ilerideki süreçte bu taşınmazların daha değerli olacağı aşikarken bu acele nedendir? Bir anlam veremiyoruz!' dedi. 

Plan Bütçe komisyonu üyesi Mert Alp da, 'Belediyemiz 2020 Bütçesi 19 milyon TL fazla vermişti. Bu kadar fazla veren bütçeye rağmen bu taşınmazların satışının yapılmasının sebebi nedir?' diye sordu.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

  • Pazar 34.1 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 35.9 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Salı 36 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.