Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ÇELİK,RANT YOKSA, HİZMET YOK MU?

İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik Ankara yolu Manisa'ya girişi ve İzmir- İstanbul Çevreyoluna bağlantı girişiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

MANİSA-GENEL 1.07.2022 09:42:00 1349 0
ÇELİK,RANT YOKSA, HİZMET YOK MU?

 

İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik  Ankara yolu Manisa'ya girişi ve İzmir- İstanbul Çevreyoluna bağlantı girişiyle ilgili olarak yaptığı basın açıklmasında,

"Manisa'mıza Turgutlu'dan giriş yapan araçlar trafik literatüründe olmayan kavşak olarak adlandırılan bir ucube sistem ile karşılaşıyor. Gelişmiş navigasyon sistemlerinin bile çaresizce tarif yapmakta zorlandığı bu girdap nereye çıkar belli değil. Boy boy bilmem şu kadar kilometre yol yaptık diyenler acaba yıllardır çeşmekeş yaşatan bu kavşaktan nemalanamadıkları için geçişine Euro üzerinden para alamadıkları için mi bu kadar ilgisiz. Kentsel dönüşüm yapıyoruz nidaları atarken kentin dönüşümünde rant kokusu alamadıkları işlere neden duyarsız? Garaj girişinden Akpınar mevkiine kadar yol yıllardır kaç ihale, kaç müteahhit gördü? Şehri Ankara'ya otoyollara bağlayan bu yolda birilerinin ölmesi mi bekleniyor? 


Karayollarının 2 Haziran 2022'de tamamlanacak dediği yolda bırakın gecikmeyi atılmış tek bir adım yok. Meclise yolladığımız vekiller bu konuda bugüne kadar tek bir girişimde neden bulunmuyor. Gediz yolunun yanı başında zehir saça dursun bu yol yılların onarım karmaşasıyla nasıl içinize siner.İlgililer vatandaşın her gün kullandığı tehlike saçan bu yolla ilgili bir öngörüde bulunabiliyor mu? Bırakıp giden müteahhit varsa hakkında yapılan bir yaptırım var mı? Yeni ihale açılacaksa ne beklenmekte kamuoyunun aklında sorular var. Bu soruların acilen cevapları bulunmalı.

Vatandaşlarımızın canı yanmadan keşke demeden bu ayıp kapatılmalı.İş işten geçtikten sonra çıkıp özür dilenmeyeceğini hata ettik denmeyeceğini çok iyi biliyoruz. Karakterlerinde hatayı düzeltmenin olmadığını tam aksine ev sahibini bastıran yavuz hırsızların kimler olduğu kamuoyu gayet iyi biliyor. Ancak bir cana malolmadan bu işin çözülmesi şart. Vatandaş birilerinin aksine sırça saraylarında yaşamıyor. Bu yolu kullanıyoruz,Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK, en ufak bir hatanın can kaybı riskinin tavan yaptığı bu yolun yıllardır çözülmeyen rezilliğine milletvekillerinden çözüm bekliyoruz. Kendi kendilerine karar veremeyen yanlışa yanlış eğriye eğri diyebilecek vatandaştan yana dik duramayacaklarını bildiğimiz için bir çağrıda Ulaştırma Bakanına yapıyoruz. Günde binlerce aracın geçiş yaptığı, başından sonu görülen 3-5 kilometre yolun yapımını engelleyen nedir? İşin içine rant girdiğinde çözülmez denen düğümler hızla açılırken burada karşılık mı bulunamadı?Derhal çözüm bekliyoruz."dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.