Cansuyu, Gazze’de yardımlarını sürdürüyor
İşgalci İsrail 7 Ekim’den bugüne Gazze’de saldırılarını sürdürüyor. Saldırılar sonucunda binlerce Filistinli şehit edilirken, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgede yardım çalışmalarına devam ediyor.
İşgalci İsrail 7 Ekim’den bugüne Gazze’de saldırılarını sürdürüyor. Saldırılar sonucunda binlerce Filistinli şehit edilirken, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgede yardım çalışmalarına devam ediyor.
Mısır’da hazırlanan binlerce temel gıda paketleri, kapsamlı yardım konvoyu için hazırlanıyor. Bölgede bugüne kadar binlerce gıda yardım paketi de savaştan etkilenen ailelere dağıtıldı.
“ GAZZE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Gazze’de dağıtılmak üzere binlerce gıda kolisinin hazırlıklarının tamamlandığına dikkat çeken Cansuyu Derneği dış ilişkiler koordinatörlerinden Bilal Değirmenci, bölgede çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi. Değirmenci, “Cansuyu Derneğimizin bünyesinde Gazzeli kardeşlerimiz için çalışmalarımıza dört koldan devam ediyoruz. Şu an Mısır’dayız. 2024 yılının ilk kapsamlı yardım konvoyu için gıda paketleri ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Bir aileye 2 ile 3 hafta yeterli olacak bu temel gıda paketlerimizin binlercesi inşallah önümüzdeki günlerde katkılarınız ile hazır olacak. Biz Gazze için çalışmaya devam ediyoruz. Çok yakında geniş bir yardım konvoyuyla kardeşlerimize ulaştırmayı planlıyoruz. Diğer yandan, Gazze içerisinde acil insani yardımlarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Perşembe 11 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli


