Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Çanakçıspor'dan Stadyum İsyanı

Manisa 2.Amatör Lig Play-Off Yarı Final karşılaşmasında Şehzadeler 8 Eylül ile mücadele edecek olan Çanaçıspor'da maçın oynanacağı stadyuma tepki var.

VEFAT 4.07.2023 11:00:00 1306 0
Çanakçıspor

 

Manisa 2.Amatör Lig Play-Off Yarı Final karşılaşmasında Şehzadeler 8 Eylül ile mücadele edecek olan Çanaçıspor'da maçın oynanacağı stadyuma tepki var.

5 Temmuz Çarşamba günü saat 17:00'da Manisa Merkez temsilcisi Şehzadeler 8 Eylül ile Manisa'ya 24 km uzaklıkta olan Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahalle stadyumunda karşılaşacak olan Çanakçıspor, Sarıgöl'ün stadyuma 140 km uzaklıkta olması sebebiyle,haksız rekabet olduğu düşüncesiyle karşılaşmanın tarafsız sahada her iki takıma eşit mesafede bir stadyumda yapılmasını istedi.

Konuyla ilgili Yönetim Kurulu adına bir açıklama gerçekleştiren Olcay Özkul, "Şehzadeler 8 Eylül Kulübü Manisa Merkez'de faaliyet gösteren bir kuruluş. Karşılaşmanın oynanacağı stadyuma Manisa Merkez'in uzaklığı sadece 24 km.Bizim Sarıgöl İlçemize ise 140 km. mesafede.Bu adaletli bir yaklaşım değil. Karşılaşmanın her iki takıma'da mesafe olarak eşit noktada olan Salihli veya Ahmetli'de oynanmasını talep ediyoruz. Bu kararın haksız olduğunu düşünüyoruz.
Manisa Askf'nin karşılaşma öncesi stadyum kararını değiştirmesini talep ediyoruz"dedi.

 

Veli Kaya


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Çanakçıspor' Stadyum İsyanı
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.