Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Çağrı Buğra Dişsiz, Yıldızspor 45 FK’da

Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Çağrı Buğra Dişsiz deneyimi ile bize güç katacaktır. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 18.08.2023 12:33:00 1171 0
Çağrı Buğra Dişsiz, Yıldızspor 45 FK’da

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor 45 FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, son olarak 26 yaşındaki stoper Çağrı Buğra Dişsiz ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Çağrı Buğra Dişsiz deneyimi ile bize güç katacaktır. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.  
 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, dış transferde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ege ekibi geçtiğimiz sezon Tire 2021 FK forması giyen Çağrı Buğra Dişsiz ile sözleşme imzaladı. Başkan Erhan Yıldız’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kırmızı-siyah çubuklu formayı giyen Çağrı Buğra Dişsiz, geçtiğimiz sezon Tire formasıyla 23 maça çıktı. Altay altyapısından çıkan 26 yaşındaki stoper isim, Uşakspor, Zonguldak Kömürspor, Manisaspor ve Çiğli Belediyespor formaları giydi. Çağrı Buğra Dişsiz kariyerinde 167 maça çıkıp, 4 gol kaydetti.  
 

ERHAN YILDIZ: İNANCIMIZ TAM
 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, “Kadromuza dahil ettiğimiz genç ve yetenekli futbolcuların kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki takımımız bu sezon hak ettiği yere gelecek. Bunu başarmak içinde gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çağrı, deneyimli bir isim. Kırmızı-siyahlı formamızla başarılı olacağına inancımız tam. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan Yıldızspor 45 FK ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Çağrı Buğra Dişsiz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Yıldızspor daha iyi yerleri hak ediyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige de iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.  
 


 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Çağrı Buğra Dişsiz Yıldızspor
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.