Çağlayan’a Ziyaretçi Akını Devam Ediyor
0
Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz, Saruhanlı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan’dan hastanenin sorunlarını dinleyen Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz daha sonra Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan, İdari Mali Hizmetler Müdürü İsmail Alpar ve İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Halil Aydın ile birlikte Hastane binasını gezdiler ve değerlendirmelerde bulundular.
SIKINTILAR DİLE GETİRİLDİ
Hastanenin Acil Servisi’nin fiziki alan sıkıntısının giderilmesi için teknik çalışma başlatılması ve projelendirilmesi konusu başta olmak üzere hastanenin diğer fiziki sorunları ve personel ihtiyaçları görüşüldü.
Manisa ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz hastane yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan’a başarılar diledikten sonra, hastanenin sorunlarını çözmek için gerekli her türlü desteği sağlayacağını söyledi.
DESTEK İSTEDİ
Ziyaret sonrası açıklama yapan hastane yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan; “Genel sekreterimizin ziyareti bizim için son derece güzel ve faydalı geçti. Sorunlarımızı aktardık ve destek istedik. Hastanemizin sorunlarını yerinde gösterme, anlatma fırsatı bulduk ve sorunların çözümü için destek istedik. Genel sekreterimiz de gereken desteği vereceğini söyledi, kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
ELİF HOY MUTLU
CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı
Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı
Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu
Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı
Manisa Büyükşehir’den Çevreyi Kirleten İşletmeye İşlem
- Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false
- Cuma 8 ° / 3.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 9.8 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


