Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Çağlar Eyüboğlu Manisa Sanayi Yıldızspor'a imzayı attı

Transferin gözde kulübü Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, iç transferde orta saha oyuncusu Çağlar Eyüboğlu ile yeniden sözleşme imzaladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 28.07.2022 00:00:00 738 0
Çağlar Eyüboğlu Manisa Sanayi Yıldızspor

 

 

Trabzonspor altyapısında yetişen Çağlar, Karadeniz ekibinde U17, U19, U21 takımlarında forma giydi. 1461 Trabzon, Yunusemre Belediyespor, Donatımspor, Karaköyspor FK formalarını da terleten 26 yaşındaki isim, son olarak geçtiğimiz sezon kırmızılı-siyah formayla şampiyonluk coşkusu yaşamıştı. Yeniden sözleşme imzalanan oyuncu Çağlar Eyüboğlu, “Geçen sene şampiyonluk yaşadığım takımda olmaktan mutluyum. İyi bir takımımız var. Bunu herkese göstermek istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.” dedi. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız’da, Çağlar’ın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda Bölgesel Amatör Lig takımımız Manisa Sanayi Yıldızspor’da başarılı olacağının altını çizdi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.