Tarih: 21.05.2017 15:45

ÇAĞLAK MASTERLER FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON “SALİHLİ SARDES “

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık bir hafta süren turnuvanın final maçında Salihli Sardes, Soma Masterlerı penaltı atışları sonucunda 6-5 yenerek şampiyon oldu.

 

Turnuvanın Üçüncülük, dördüncülük maçında ev sahibi Akhisar Masterler Üçüncülüğü Manisa 1965 Masterlere verirken, Akhisar Masterler da dördüncü oldu.

 

Kovalık saha içinde düzenlene kupa ve madalya töreninde şampiyon olan Salihli Sardes Masterlere, ikinci olan Sama Masterlere, Üçüncü olan Manisa 1965 Masterlere ve dördüncü olan Akhisar Masterlere Kupa ve madalyalarını  Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyesi Süleyman İşçi, 1959 yılında kurulan Profesyonel Birinci Lig'inde Fenerbahçe Formasıyla Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Akhisarlı Ergun Öztuna (Puşkaş) ile 1963-1971 yıllarında Fenerbahçe Formasıyla Fenerbahçe'nin ilk gol kralı olan Ogün Altıparmak, tarafından verildi.

 Ödül töreninden sonra takımlar Köfteci Ramiz'lerin yeni markası olan Kilogram akşam yemeği yediler. 558. Çağlak Futbol Turnuvasında Görev alan Komite, Harun Tayfun, Kenan Molla, İsmail Atar, Kenan Evci, Zafer Semiz, Yalçın Utçu, Mehmet Karaduman, ve Ceyhun Ortanca turnuvaya gelen takımlarla yakından ilgilendiler.

 

SPOR SERVİSİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —