Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Büyükşehirli Eskrimciler Gelişim Kampına Katıldı

0

SPOR 30.01.2022 00:08:05 1581 0
Büyükşehirli Eskrimciler Gelişim Kampına Katıldı

5 günlük kamp boyunca antrenmanlarını sürdürecek olan sporcular, 3-4 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kılıç Açık Turnuva müsabakalarına katılarak, madalya kazanmak için mücadele edecekler.
Türkiye Eskrim Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Gelişim Kampı, Antalya’da Castival Otelde başladı. 29 Ocak-02 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çalışmalarda Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim takımı antrenörü İpek İrem Ülkü, kamp antrenörü olarak görevlendirildi. Kampa sporcular Kuzey Yenigün, Simay Asya Akyüz, Elif Vera Katran da katıldı. Kamp boyunca hem kendilerini geliştirecek hem de keyifli etkinliklerle sömestr tatilini değerlendirecek olan antrenör ve sporcular, 3-4 Şubat tarihleri arasında Kılıç Açık Turnuvasında mücadele ederek, madalya kazanmak için mücadele edecekler.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.