Büyükşehirli Badmintoncular Çalışmalarına Devam Ediyor

0

SPOR 8.09.2020 12:17:22 34583 0
Büyükşehirli Badmintoncular  Çalışmalarına Devam Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton altyapı takımı sporcularım koronavirüs tedbirlerine uyarak salon antrenmanlarını sürdürüyor.
 
Atatürk Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda antrenmanlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton takımı sporcuları, federasyon tarafından müsabaka programı açıklanmamasına karşın yoğun ve hummalı bir çalışma programı ile yeni sezona hazırlanıyor. Antrenman programları hakkında bilgi veren Badminton Takımı Antrenörü Hatice Tokmakçı, '2020 sezonu başında yakalamış olduğumuz başarıyı sürdürmek için gerek spor salonunda gerekse açık havada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yoğun bir hazırlık dönemindeyiz. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz pandemiden dolayı kesin bir müsabaka takvimimiz yok, fakat biz çalışmalarımıza ağırlık verip hazırlıklı olmak istiyoruz. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz' diye konuştu.

Manisalı Minik Tekvandoculardan 9 Madalya Birden

Kışla Mahallesi’nde “Yuntdağ Dayanışma Günü”ne Yoğun İlgi

Manisa Büyükşehir’den Akhisar ve Turgutlu’ya Asfalt Yatırımı

Milli Futbolcumuz Osman Kahraman U18 Kadrosunda

CHP’li Tahmilci: “Gazze’deki Zulme Sessiz Kalmak Vicdana Sığmaz”

Akhisar Ülkü Ocakları’ndan Birlik ve Beraberlik Programı

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Eylem Planı Denetimleri Başladı

Turgutlu’da Zafer Bayramı Coşkusu Gökhan Tepe Konseriyle Taçlanacak

  • Pazar 35.7 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.6 ° / 18.9 ° Güneşli
  • Salı 31 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.