Büyükşehir'in minikleri Yeşil Ay ile öğrendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Lale Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bağımlılık zararları üzerine bilgilendirildi.

MANİSA-GENEL 6.03.2023 19:10:00 1523 0
Büyükşehir

 

 

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında, Yeşilay Gönüllüleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi miniklerine bağımlılığın zararları üzerine bir etkinlik düzenledi. Tütün kullanımı ve diğer bağımlılık yapıcı maddelerin zararlarına yönelik bilgilendirme etkinliği düzenleyen Yeşilay Gönüllüleri’nin etkinliğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun ve öğretmenler katıldı. Yeşilay Gönüllüleri tarafından hazırlanan bilgilendirme etkinliğinde öğrencilere bağımlılık oluşturan alkol, tütün gibi ürünlerin insan sağlığına zararları yapılan sunumla aktarıldı. Yeşilay kurumunun hizmetlerinin de anlatıldığı etkinlikte öğrenciler izledikleri eğitici çizgi film ile Yeşilay hakkında bilgi sahibi oldu.

Yeşilay Gönüllüleri, minik öğrencileri eğlendirerek öğrenmelerini sağladı.

 


 

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.