Büyükşehir'in minikleri Yeşil Ay ile öğrendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Lale Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi minikleri, Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bağımlılık zararları üzerine bilgilendirildi.

MANİSA-GENEL 6.03.2023 19:10:00 1363 0
Büyükşehir

 

 

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında, Yeşilay Gönüllüleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi miniklerine bağımlılığın zararları üzerine bir etkinlik düzenledi. Tütün kullanımı ve diğer bağımlılık yapıcı maddelerin zararlarına yönelik bilgilendirme etkinliği düzenleyen Yeşilay Gönüllüleri’nin etkinliğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun ve öğretmenler katıldı. Yeşilay Gönüllüleri tarafından hazırlanan bilgilendirme etkinliğinde öğrencilere bağımlılık oluşturan alkol, tütün gibi ürünlerin insan sağlığına zararları yapılan sunumla aktarıldı. Yeşilay kurumunun hizmetlerinin de anlatıldığı etkinlikte öğrenciler izledikleri eğitici çizgi film ile Yeşilay hakkında bilgi sahibi oldu.

Yeşilay Gönüllüleri, minik öğrencileri eğlendirerek öğrenmelerini sağladı.

 


 

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.