Bugün, 19 Nisan 2025 Cumartesi

BÜYÜKŞEHİR SALİHLİ'DE DENETİMDE BULUNDU

0

ASAYİŞ 3.07.2020 11:07:52 972 0
BÜYÜKŞEHİR SALİHLİ


Belgesiz ve korsan taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kontrollerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Salihli’de denetimde bulundu. Yapılan denetimlerde, yetki belgesiz, korsan taşımacılık yapılan araçlar trafikten men edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde belgesiz çalışarak korsan taşımacılığa yeltenenlere fırsat vermiyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Salihli’de servis taşımacılara yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Vatandaşlarımızın güvenli bir yolculuk yapması amacıyla, il genelinde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda yapılan denetimlerde, haksız rekabetin önlenmesi amacıyla yetki belgesiz, korsan taşımacılık yapılan araçlar trafikten men edildi” dedi.

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Cumartesi 23.4 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 24.5 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.