Büyükşehir Salihli'de  60 yaş üzeri vatandaşlara gıda paketlerini teslim etti

0

GÜNDEM 17.06.2020 15:58:58 2521 0
Büyükşehir Salihli

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak gerçekleştirdiği Gıda Bankası hizmetini normalleşme sürecinde de sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli'de  60 yaş üzeri vatandaşlarımızın gıda paketleri evlerine gidilerek teslim edildi.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gıda Bankası’ndan faydalanan vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçemizde 60 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda kolileri, evlerine götürülerek teslim edildi. Koronavirüs sürecinde kendilerine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında yeni normal adı verilen süreçte risk grubunda olan vatandaşlara yönelik olarak yapılan gıda yardımlarının 17 ilçede vatandaşların evine götürülerek sürdürüldüğü belirtildi.
 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.