Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Büyükşehir Muhtarlar Derneği’ne Büyükşehir Ziyareti

0

GÜNDEM 25.02.2021 22:31:07 1051 0
Büyükşehir Muhtarlar Derneği’ne Büyükşehir Ziyareti


Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarları ve muhtar derneklerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda daire başkanlığı heyeti, Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi.
 Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir'i ve dernek yöneticileri olan Hafsa Sultan Mahallesi Muhtarı Zuhal Güneş ile Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak'ı ziyaret etti. Ziyarette, muhtarlarla mahalleleri hakkında Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Daire Başkanı Ergün Aksoy, dernek başkanı ve muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.