Büyükşehir’in Sultanları Taktik Çalıştı

1

SPOR 28.09.2016 13:46:55 1054 0
Büyükşehir’in Sultanları Taktik Çalıştı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Baş Antrenör Süleyman Bozkan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanı Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da takip etti. Yeşil-beyazlı ekip, taktik antrenmanlarda blok, smaç ve servis oyunlarına çalıştı. Oyuncular da hırs ve istekleriyle göz doldurdu.

LİGE HAZIR OLACAĞIZ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, taktik idmanlar ile sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirdi. Sezon öncesi yeni bir takım kurduklarının altını çizen Bozkan, lige hazır bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ İYİ OYUN

Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un mücadele ettiği her kulvarda iyi oyun ve fair play ruhuyla mücadele ederek başarı elde etmeyi amaçladığını söyledi. Çalışkan, yeni sezonda tüm Manisalıları yeşil beyazlı ekibin maçlarına davet etti.

SPOR SERVİSİ

Ceren Arslan’dan Ataşehir’de duygulandıran Alzheimer mesaji

Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Kent Genelinde Eş Zamanlı Çalışma Seferberliği

Akhisar’da Leziz Akhisar Festivali Başlıyor: Kentin Lezzetleri Sahneye Çıkıyor

TURBELDAK’tan Tarih ve Doğa İçinde Unutulmaz Bir Yürüyüş

Manisa’da Cumhuriyet Coşkusu Çocuklarla Yaşanacak: Ortaköy’de Şenlik Var

Akhisar Dostlar Meclisi’nde Zeytinyağı Sohbeti: Dr. Ümmühan Tibet Bilgi ve Deneyimlerini Paylaştı

Akhisar’da Muhtarlar Günü Birlik ve Dayanışma Yemeğiyle Kutlandı

Sarıgöl Diş Sağlığında Yeni Dönem: Panoramik Röntgen Hizmete Girdi

  • Cumartesi 20.6 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 20.9 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.2 ° / 11.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.