Büyükşehir’in Kadın Maratoncusu Zirvede

0

MANİSA -SPOR 22.03.2022 00:04:35 1611 0
Büyükşehir’in Kadın Maratoncusu Zirvede

Bu yıl 5. kez düzenlenen Climbolic Efes Ultra Maratonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Özlem Işık zirveye yer aldı. 12 kilometrelik parkuru 51 dakikada tamamlayan yeşil-beyazlı sporcu,  kadınlar kategorisinde genel klasmanda 1. olmayı başardı.
Climbolic Efes Ultra Maratonu İzmir’de bu yıl 5. kez düzenlendi. Zorlu maratonda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Özlem Işık mücadele etti. Yeşil-beyazlı sporcu 12 kilometrelik parkuru 51 dakikada tamamladı. Işık, bu sonuçla yarışı kadınlar kategorisinde genel klasmanda 1. tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü de sporcuyu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 

Manisa Büyükşehir 2025 Yılında Üreticiye 94 Yeni Tesis Kazandırdı

Çetin Akın’dan “Turgutlu milliyetçiliği” ve otopark çağrısı

Turgutlu Belediyesi’nden “Impromental” tiyatro gecesi

Turgutlu Belediyesi’nden “Impromental” tiyatro gecesi

İLKAY ŞİMŞEK: EMEKLİYE VEFASI OLMAYANIN SİYASETE VEDASI OLUR

CANSUYU, DÜNYANIN DÖRT BİR TARAFINDAKİ AFET BÖLGELERİNDE

Manisa’da Aralık ayında uyuşturucuya ağır darbe

Saruhanlı’ya gençlik merkezi, Kent Lokantası ve Halk Mandıra

  • Çarşamba 2 ° / -4.7 ° Güneşli
  • Perşembe 4 ° / -2.9 ° Güneşli
  • Cuma 3 ° / -1.9 ° Orta kuvvetli karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.