Büyükşehir’in Kadın Maratoncusu Zirvede

0

MANİSA -SPOR 22.03.2022 00:04:35 1443 0
Büyükşehir’in Kadın Maratoncusu Zirvede

Bu yıl 5. kez düzenlenen Climbolic Efes Ultra Maratonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Özlem Işık zirveye yer aldı. 12 kilometrelik parkuru 51 dakikada tamamlayan yeşil-beyazlı sporcu,  kadınlar kategorisinde genel klasmanda 1. olmayı başardı.
Climbolic Efes Ultra Maratonu İzmir’de bu yıl 5. kez düzenlendi. Zorlu maratonda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Özlem Işık mücadele etti. Yeşil-beyazlı sporcu 12 kilometrelik parkuru 51 dakikada tamamladı. Işık, bu sonuçla yarışı kadınlar kategorisinde genel klasmanda 1. tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü de sporcuyu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 

Mehmet Zahid Sobacı, yeniden TRT Genel Müdürü olarak atandı

Büyükşehir Belediyesi’nden Muharrem Ayı’na Özel Aşure İkramı

Akhisar Belediyesi Ova Yollarını Yenilemeye Devam Ediyor

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI

Manisa Futbol Kulübü, Yeni Sezon Formalarını Tanıttı

KARADENİZLİLERDEN BAŞKAN BALABAN’A TEŞEKKÜR

Serdar Kabaş’ın Oğlu Ertuğrul Kabaş’a Acı Veda

Ahmet Davutoğlu İzmir’de Yangın Mağduru Esnafı ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

  • Pazar 39.7 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.4 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Salı 39.1 ° / 20.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.