Büyükşehir’in Kadın Maratoncusu Zirvede

0

MANİSA -SPOR 22.03.2022 00:04:35 1603 0
Büyükşehir’in Kadın Maratoncusu Zirvede

Bu yıl 5. kez düzenlenen Climbolic Efes Ultra Maratonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Özlem Işık zirveye yer aldı. 12 kilometrelik parkuru 51 dakikada tamamlayan yeşil-beyazlı sporcu,  kadınlar kategorisinde genel klasmanda 1. olmayı başardı.
Climbolic Efes Ultra Maratonu İzmir’de bu yıl 5. kez düzenlendi. Zorlu maratonda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Özlem Işık mücadele etti. Yeşil-beyazlı sporcu 12 kilometrelik parkuru 51 dakikada tamamladı. Işık, bu sonuçla yarışı kadınlar kategorisinde genel klasmanda 1. tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü de sporcuyu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 

Manisalı wushu sporcularından Yalova’da 9 madalya

Nurlupınarspor’dan Gülşah Durbay anısına pilav hayrı

Başkan Şimşek’ten Vali Özkan’a nezaket ziyareti

Turgutlu Belediyespor yılı çifte galibiyetle kapattı

Kula’dan Türkiye’ye: Nevzat Öğretmen’in Eseri Satışta

Manisa’da engelli eğitimi için imza nöbeti

Anahtar Parti’den CHP Gençlik Kolları’na taziye

Saadet Partili Dursun’dan 2026 bütçesi ve terör tepkisi

  • Pazartesi -1 ° / -6.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 0.9 ° / -7 ° Güneşli
  • Çarşamba -1.9 ° / -5.6 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.