Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir’in Judocuları Kardeş Ülkeden Madalyalarla Döndü

1

MANİSA -SPOR 30.03.2022 09:30:54 1049 0
Büyükşehir’in Judocuları Kardeş Ülkeden Madalyalarla Döndü



Türkiye Judo Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Ümitler Azerbaycan Kupası ve Ortak Çalışma Kampı, 23-28 Mart 2022 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Gence şehrinde yapıldı. Şampiyonada, milli takım adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları kardeş ülkeden madalyalarla döndü. Bu kapsamda, Zilan Ertem 40 kilogramda şampiyon olurken, İsmail Durbak da, 73 kilogramda 2. oldu. Gülşen Tanrukulu 44 kg’da 5. olurken Mehmet Şahin Ertem ise 50kg’da 7. olarak sıralamaya girdi.
Sporcuları kutladı
Katıldıkları turnuvalarda aldıkları başarılarla adlarından sık sık söz ettiren başarılı judocuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, “Okçuluktan atletizme, judodan yüzmeye kadar sporcularımızın farklı branşlarda kazandıkları başarılar bizleri gururlandırıyor.  Bu kapsamda genç judocularımız önemli bir başarıya daha imza attı. Kardeş ülkemizde düzenlenen şampiyonadan madalyalarla şehrimize döndüler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

 

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.