Büyükşehir’in Judocuları Kardeş Ülkeden Madalyalarla Döndü

1

MANİSA -SPOR 30.03.2022 09:30:54 1395 0
Büyükşehir’in Judocuları Kardeş Ülkeden Madalyalarla Döndü



Türkiye Judo Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Ümitler Azerbaycan Kupası ve Ortak Çalışma Kampı, 23-28 Mart 2022 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Gence şehrinde yapıldı. Şampiyonada, milli takım adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları kardeş ülkeden madalyalarla döndü. Bu kapsamda, Zilan Ertem 40 kilogramda şampiyon olurken, İsmail Durbak da, 73 kilogramda 2. oldu. Gülşen Tanrukulu 44 kg’da 5. olurken Mehmet Şahin Ertem ise 50kg’da 7. olarak sıralamaya girdi.
Sporcuları kutladı
Katıldıkları turnuvalarda aldıkları başarılarla adlarından sık sık söz ettiren başarılı judocuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, “Okçuluktan atletizme, judodan yüzmeye kadar sporcularımızın farklı branşlarda kazandıkları başarılar bizleri gururlandırıyor.  Bu kapsamda genç judocularımız önemli bir başarıya daha imza attı. Kardeş ülkemizde düzenlenen şampiyonadan madalyalarla şehrimize döndüler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

 

Atatürk’ün Manisa’ya Teşrifinin 100. Yılı Törenlerle Anıldı

YUNUSEMRE’DE 3 BİN 200 KG İLAÇ TOPRAĞI ZEHİRLEMEDEN İMHA EDİLDİ

AKHİSAR’DA KAYALIOĞLU AİLE DANIŞMA VE ETÜT MERKEZİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Türk-Macar Dostluk Parkı Açıldı

Muradiye’ye 2 Milyar Liralık Dev Altyapı Yatırımı Başlıyor

Artar: “Meclis’teki Alçakça Tiyatroya Karşı Yargı Derhal Harekete Geçmeli”

Manisa Büyükşehir’den Öğrencilere Ücretsiz Online Eğitim Desteği

Vali Özkan: “Atatürk’ün Manisa’ya Gelişinin 100. Yılını Gururla Kutluyoruz”

  • Cuma 18.2 ° / 9.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazar 16.3 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.