Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Büyükşehir Fidanlarını 100 Dönümlük Alanda Yetiştirecek

0

GÜNDEM 9.03.2021 19:30:22 1221 0
Büyükşehir Fidanlarını 100 Dönümlük Alanda Yetiştirecek

 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Tarım İl Müdürlüğü ve Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. İmza töreninde imzalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tarım İl Müdürü Metin Öztürk ve Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürü Mustafa Deniz arasında atıldı. İmza töreninde ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş da yer aldı. Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın kullanımına tahsis edilen Beydere Müdürlüğü’ndeki 100 dönüme yakın alan ile ilgili protokolümüzü imzaladık. Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü’ndeki binaların yıkımı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandı. Bununla birlikte protokolde yer alan 100 dönüm alan üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın kullanımına tahsis edildi. Tahsisi yapılan 100 dönümlük alanda Manisa’nın 17 ilçesinde peyzajında kullanılacak olan dut, çınar, akasya ve benzeri ağaçların yanında çalı bitkileri yetiştirilecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında yetiştirilen fidanların, tarlaya alınarak replikajı sağlanacak. İlerleyen dönemde ise ikinci etap çalışması olarak badem, ceviz ve zeytin fidanları yetiştirilerek bunların vatandaşlara ulaşmasını sağlayacağız” diye konuştu. Atılan imzaların ardından protokolün hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.



Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.