Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Burak Çoban Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, Adanaspor’dan kanat oyuncusu Burak Çoban’ı kadrosuna kattı.

MANİSA -SPOR 18.02.2023 00:00:00 1344 0
Burak Çoban Manisa FK

 

 

 

İmza töreninde konuşan Burak Çoban, “Bana kucak açan Manisa Futbol Kulübü ailesine elimden gelen en büyük katkıyı vermeye çalışacağım” dedi.

Manisa Futbol Kulübü deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Adanaspor’dan kanat oyuncusu Burak Çoban’ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

İmza törenine Başkanvekilimiz Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Burak Çoban, “Manisa Futbol Kulübünde olduğum için mutluyum. Deprem felaketi sonrası Adanaspor’un ligden çekilmesiyle bana kucak açan Manisa Futbol Kulübü ailesine teşekkür ediyorum. Manisa Futbol Kulübü’ne elimden gelen en büyük katkıyı vermeye çalışacağım” dedi.

Engin Anlı, “Kulübümüz için çok anlamlı bir imza atıyoruz”

Burak Çoban’ın Manisa Futbol Kulübümüzün en anlamlı transferi olduğunu ifade eden Başkanvekili Engin Anlı ise, “Öncelikle hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak bu acıların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Depremden etkilenen takımlar için Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar çok değerli. Biz de Manisa Futbol Kulübü olarak Adanaspor’dan Burak Çoban ile çok anlamlı bir imza atıyoruz. Manisa Futbol Kulübü formasıyla kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Burak Çoban kimdir?

Manisa Futbol Kulübü yeni transferi Burak Çoban, 7 Kasım 1994 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Futbola Heidenheim altyapısında başlayan 28 yaşındaki oyuncu, 2016-2017 sezonunda Turgutluspor’a transfer oldu.

Sırasıyla Stuttgart, Memmingen, Illertissen, Ulm ve Afyonspor formaları giyen Burak, 2022-2023 sezonunda Adanaspor’a transfer oldu. Bu sezon Akdeniz ekibiyle 22 maça çıkan Burak, 4 gol ve 5 asiste imza attı.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Burak Çoban Manisa '
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.