Bu Takımın Oyuncuları Adam Gibi Adam

0

SPOR 21.08.2016 10:33:38 1372 0
 Bu Takımın Oyuncuları Adam Gibi Adam

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Manisaspor Antrenör Osman Bilik, “Bugün geçen sezon ilk yarıyı lider bitiren, play-offlarda şansız bir şekilde elenen kaliteli bir Elazığspor takımıyla karşılaştık. Bu nedenle maçın önemi bizde daha da arttı. İlk yarı bizim üstünlüğümüzde geçti.

İkinci yarıda hızlı çıkışlarla gol bulmayı istemiştik. Final paslarını yapamadık. Elazığspor’un ikinci yarıda baskılı görünmesi kimseyi aldatmasın, bu tamamen bizim oyun stratejimiz ile ilgilidir. Bizim milletimizde ‘adam’ diye bir tabir vardır. Bu takımın oyuncuları gerçekten adam gibi adam büyük futbolculardır. Geçen senede büyük işler yaptılar. Bu sene de yapmaya devam edecekler. Türk spor kamuoyu bu çocukları daha iyi yerlerde göreceklerdir” dedi.

TERLİKSİZ: 'ALIN TERİNİ SONUNA KADAR AKITAN KAZANIYOR'

Çok sıcak ve nemli havada zor bir maç yaptıklarını belirten Manisaspor kaptanı Nuri Terliksiz, “Maç öncesinde yaşanan sıkıntıları tekrar etmemizin bir anlamı yok. Herkes zaten biliyor. Futbol bize günlük bir eğlence olarak geliyor. Hafta içi yaşanan sıkıntılar bizi demoralize etti ama sahaya çıktığımız zaman her şeyi unutuyoruz. Önce inanmak gerekiyor maç kazanmak için. Geçen yıldan bu yana bu inancımızı koruyoruz. Her zaman da koruyacağız. Bu işler kolay olmuyor. Alın terini sonuna kadar akıtan kazanıyor“ şeklide konuştu.

Manisaspor’un golcü oyuncusu Bahattin Köse ise bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu, lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Köse, 7 senelik profesyonel futbol hayatında bugünkü takımı kadar karakterli bir takım görmediği ifade etti. (İHA)

‘Sanat İyileştirir’ Resim Sergisi Açıldı: Çocukların Renkleri Feyyaz Alperen’e Umut Oldu

Manisa’da Motosikletlere Sıkı Denetim: 2,8 Milyon Lira Ceza

Yunusemre’de İbadethaneler Ramazan’a Hazırlanıyor

Alanya’da Manisa Rüzgarı: Pedallar Madalya İçin Döndü

Gülşah Durbay’ın İsmi Minik Bir Bebekle Yaşatıldı

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.