Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BTP MANİSA'YA ÇIKARMA YAPTI

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Manisa İl Divan toplantısı BTP Manisa il sorumlusu Mustafa Uslu sorumluluğunda gerçekleşti.

MANİSA-GENEL 31.01.2023 00:00:00 1210 0
BTP MANİSA

 

 

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Manisa İl Divan toplantısı BTP Manisa il sorumlusu Mustafa Uslu sorumluluğunda gerçekleşti. Şehzadeler ilçesinde MASKİ Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Doç.Dr Ali Bestami Kepekçi, Ege Bölgesinden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Erdoğan Yılmaz,BTP Manisa İl sorumlusu Mustafa Uslu, Manisa İl Başkanı Kenan Gürsabancı, ilçe başkanları, parti üyeleri ve davetliler katıldı.

Ege Bölgesinden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Erdoğan Yılmaz seçimler en iyi sonucun alınacağı il Manisa olacağını söyledi. Dilek Erdoğan Yılmaz "Bu salonda çalışma azmini sizlerden almış bulunmaktayım. Tam bağımsız Türkiye'ye sahip olmak çiftçisinin, esnafının, çalışanın ve emeklinin ezilmediği üreten ve üretebilen bir Türkiye, mutlu çocukların yaşadığı sadece karne hediyesi olarak et yiyen çocukların değil her istediğine sahip olabilen insanca yaşayan, gençlerin kadın cinayetlerine kurban gitmeyen kadınların emeklilerin halk ekmek kuyruklarında ucuz ekmek alabilmek için sabahın köründe kuyruğa girmeyen emeklilerin var olduğu bir Türkiye. Bu sadece ülkesini düşünen ve tek gayesi bu zengin ülkenin zenginliklerini yine bu ülkenin gerçek sahipleri için harcayan bir liderle mümkün. Bu sadece 30 yaşında genç donanımlı çocukluğundan bu yana vatan sevgisi ile Atatürk'ün izinde yetiştirilen bir lider ile olur. Bu sadece Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş bey ile olur " dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Doç.Dr Ali Bestami Kepekçi ise Manisa'nın tarım şehri olduğunu üzüm şehri olduğunu üzüme yeterli fiyatın verilmediğini söyledi. Ali Bestami Kepekçi "Çiftçilerimiz emeğinin karşılığı alamadı. 1995'li yıllarda her çiftçinin evinin önünde bir traktör var iken bugün bırakın traktörü her çiftçi bir yerde işçi olmaya başladı. Kimisi fabrikada kimiside büyük sermayenin elde ettiği büyük tarlalarda işçi olmaya başladı. Sultanlar şehri vatandaşına bu yakışmıyor" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi ise Türkiye'nin her alanda güçlü olması gerektiğinin altını çizen Ahmet Hamdi Kepekçi "Milli ekonomi modeli ile bizler güçlü olacağız. Her zaman veren el olacağız. Parayı para yapan değerler bizde. Bor olmadan teknoloji olmaz .Bor bizim elimizde. Toryum olmadan enerji olmaz.toryum bizim elimizde. Su olmadan hayan olmaz su kimin elinde? bizim elimizde. Biz hangi kıymatli değerlere sahip olduğumuzu biliyormusunuz?" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Manisa İl Divan toplantısı öneri-görüş, soru cevap kısmı ile sona erdi.

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: MANİSA' ÇIKARMA YAPTI
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.