Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BTP lideri Hüseyin Baş’tan bayram mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

SİYASET 29.06.2023 00:05:00 1324 0
BTP lideri Hüseyin Baş’tan bayram mesajı

 

 

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Türk milletinin bayramını kutlayan BTP lideri ekonomiden dış politikaya kadar büyük sorunların yaşandığını belirterek “Çözüm Milli Ekonomi Modeli’nin uygulanacağı Bağımsız Türkiye Partisi iktidarıdır” dedi.

İşte BTP liderinin bayram mesajı

“Yeni bir kurban bayramına daha ulaşmış bulunmaktayız. Yüce Türk Milletinin bayramını tebrik ediyorum. Kurban paylaşmak demektir, kurban fedakârlık demektir. Bu bakımdan Kurban bayramını amacına uygun idrak edebilmeyi temenni ediyorum.

“Az bir kesimin refahı toplumun tamamının refahı gibi pazarlanmaktadır”

Bu bayramda da ülkece içinde bulunduğumuz manzara ne yazık ki iç açıcı değildir. Ekonomideki durum herkesin malumu. Günden güne eriyen paramız, bitmek bilmeyen zamlar büyük bir geçim sıkıntısı olarak karşımızda çıkmaktadır. Durum buyken toplumun çok az bir kesiminin refahı sanki toplumun tamamının ortak haliymiş gibi pazarlanmaktadır. Geldiğimiz noktada maalesef Türkiye Türkler için pahalı yabancılar için ucuzluk cenneti bir ülke haline gelmiştir.

“Türkiye’nin en kritik seçimi koltuk kavgalarına kurban edilmiştir”

Türkiye, ekonomiden dış politikaya kadar çok büyük sorunlar yumağının içindedir. Bu tabla 2002 yılından bu yana ülkeyi tek başına yöneten mevcut iktidarın eseridir. Bu bakımdan sorunun kaynağı olanlardan çözüm beklemek anlamsızdır. Ancak buna karşın muhalefetin durumu da ortadadır. 14 ve 28 Mayıs seçimleri muhalefetin toplumdan ne kadar kopuk olduğunu ortaya koymaktadır. Türkiye’nin en kritik seçimi koltuk kavgalarına kurban edilmiştir. Muhalefetin seçim sonrası verdiği görüntü buradan da bir çözüm beklemenin anlamsız olduğunu göstermektedir.

“Deprem konusunda hala adım atılmadı”

Deprem de büyük bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. 6 Şubat tarihinde yaşadığımız büyük acıya rağmen hala kentlerimiz depreme hazırlanması konusunda somut bir adım atılmadığını görmek üzücüdür. Deprem Türkiye’nin acı bir gerçeğidir ve zaman kaybetmeden başta İstanbul olmak üzere harekete geçmek zaruridir.

“Tek çözüm BTP iktidarı”

Geldiğimiz noktada Türkiye’nin tek çözümü vardır. Bu çözüm de Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Milli Ekonomi Modeli Türk milletinin aradığı çözümün adıdır. Türk milletinin bayramları bayram gibi yaşayabilmesinin yegâne yolu, Milli Ekonomi Modeli’nin uygulanacağı Bağımsız Türkiye Partisi iktidarıdır. Bu vesileyle milletimizin bayramını tekrar tebrik ediyor, daha güzel günlerce bayramlarda buluşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: lideri Hüseyin bayram mesajı
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.