Tarih: 23.05.2023 14:34

BKFL’den Gençlik Haftasında MUN Konferansı

Facebook Twitter Linked-in

 


Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Gençlik Haftası’nda farklı bir organizasyona imza attı. Tamamı resmi kıyafetler içerisinde tam anlamıyla Harvard protokolüne göre hazırlanmış hanımefendiler ve beyefendiler. Okul dışı lise öğrencilerine açık olarak ilk kez düzenlenen MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler) konferansında Yunusemre ve Şehzadeler’den gençler yüksek ilgi göstererek üç gün boyunca dünya sorunlarını tartıştılar. 

 

Manisa geneli farklı ortaöğretim kurumlarından 180 öğrencinin katılımıyla 20-21-22 Mayıs 2023 tarihlerinde TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesinde gerçekleştirilen BKFL MUN aynı zamanda İzmir’den gözlemci 12 öğrenciyi de misafir etti. 4 İngilizce komite, 2 Türkçe komite, 2 kriz komitesiyle gerçekleşen konferanslarda dünya sorunlarına çözüm sunan sonuç raporları hazırlanarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi İngilizce öğretmeni Serdar Coşkun danışmanlığında gerçekleştirilen konferans için okul yönetimi açıklamalarda bulundu: “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta öğretmenimiz, öğrencilerimiz ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. MUN bir öğrenci organizasyonudur. Yaklaşık 70 kişilik ekipleriyle bu harika üç günü hazırlayan ve gençlerin her şeyi başarabileceklerini bize gösteren öğrencilerimizden oluşan yönetim ekibimize de sonsuz teşekkürler.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —