Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BİTLİSLİLER KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ HAYIRSEVERLERİ UNUTMADI

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, maddi ve manevi olarak her zaman derneğe destekte bulunan iş adamlarını, hayırseverleri unutmuyor.

MANİSA-GENEL 11.06.2022 20:01:00 1451 0
BİTLİSLİLER KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ HAYIRSEVERLERİ UNUTMADI

 

 

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, maddi ve manevi olarak her zaman derneğe destekte bulunan iş adamlarını, hayırseverleri unutmuyor.

Dernek Başkanı Cevdet Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Umut ve Ümit Gür kardeşleri Günbey şirketinde ziyaret ederek, plaket takdim etti.

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, “Manisa’mızın tanınmış iş adamlarından Umut ve Ümit Gür kardeşlerin Gürbey şirketinde ziyaret ettik. Bugüne kadar Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ne madde ve manevi olarak verdikleri desteklerden dolayı dernek olarak kendilerine bir plaket takdim etti. Rabbim bundan sonraki çalışma hayatlarında yardımcı olsun. Bizler iyi günde de kötü günde de hemşerilerimizin, kardeşlerimizin yanındayız. Bu sıkıntılı günlerde ülke olarak hep beraber atlatacağız. Hemşerilerimizden birbirlerine sahip çıkmalarını istiyoruz. Sadece Ramazan ayı ve Kurban Bayramında değil yılın 12 ayı bu destekleri bekliyoruz. Bu destekleri sağlayan Gürbey inşaat firması yöneticilerine dernek adımıza teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin”


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.