Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BİRGÜL BOZKURT'TAN ANLAMLI ZİYARET

Manisa Kadın Konukevi Müdürü Birgül Bozkurt, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

MANİSA-GENEL 20.03.2023 11:22:00 1040 0
BİRGÜL BOZKURT

 

 

Manisa Kadın Konukevi Müdürü Birgül Bozkurt, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürlüğü Manisa Kadın Konukevi Müdürü Sosyal Hizmet Uzmanı Birgül Bozkurt, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı hizmet binasında ziyaret etti.

Sosyal hizmet alanında çalışma ve faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle sık sık bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunan Birgül Bozkurt'un ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yasemin Yıldız duygularını şöyle ifade etti: "Manisa Bedensel Engelliler Derneğimizi sürpriz misafirimiz ziyaret etti. Manisa Kadın Konukevi Müdürümüz Birgül hanımla uzun yıllara dayalı eskimeyen arkadaşlığımız var ve O'nun ziyareti bizi hep mutlu eder. Kendisiyle engelli yasaları ve hakları ile ilgili görüşmeler yaptık, önerilerimizi sunduk. Sayın Devlet büyüklerimiz engelilere her zaman pozitif ayrımcılık sağlıyor, bu nedenle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanımız ve tüm müdürlerimize minnettarız, artık biz değil, daire müdürlerimiz bizi ziyaret ediyor, sorunlarımızı dinliyor, bir gün değil her gün bizi hatırlıyorlar. Allah hepsinden razı olsun."

Bir 2 kişi, oturan insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'DERNEG' görseli olabilir

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: BİRGÜL BOZKURT' ANLAMLI ZİYARET
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.