BİK'in Bir Aylık Geliri Depremzedelere Bağışlansın

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, depremde zarar gören vatandaşlarımıza yapılan yardımlarda gazetelerden kesilen bir aylık komisyon ücretlerinin depremzedelere bağışlanması gerektiğini söyledi.

MEDYA 11.02.2023 15:44:00 4756 0
BİK

 

 

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, depremde zarar gören vatandaşlarımıza yapılan yardımlarda gazetelerden kesilen bir aylık komisyon ücretlerinin depremzedelere bağışlanması gerektiğini söyledi.

 

Ekici, TGF adına yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

 

“Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki büyük hasar ve can kaybına yol açan depremin yaralarının sarılması için bugün ekonomik sıkıntılar içinde hayat mücadelesini sürdüren Türkiye geneli Yerel Gazetelerimiz yetersiz olan gelirlerinin %10’unu depremzedeler için AFAD’a bağışlamaya devam ediyor. Yerel gazetelerimizin başlatmış olduğu bu kampanyaya BİK çalışanları da katılarak maaş ve yemek paralarından keserek destek vermiştir. Bütün bunlarla birlikte Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından gazetelerden kesilen komisyon ücretlerinin de depremzedelere bağışlanması büyük katkı sağlayacaktır. Basın İlan Kurumunun bu bir aylık gelirini bağışlayarak kampanyaya katılmalarını basın camiası olarak bekliyoruz. "Birlikte Çok Güçlüyüz" diyorsak eğer, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nün bu adımı atmasının gerekli olduğu kanaatindeyiz” dedi.

 

BU GÜNLERİ DE HEP BERABER ATLATACAĞIZ

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Ekici; Bizler ve devletimiz depremden zarar gören vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bu acı günleri inşallah hep birlikte atlatacağız. Halkımızın yardımları aralıksız devam edecek. Bu vesile ile TGF olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

 

Akhisar 45 FSK Sahasında Kazandı: 1-0

Manisa’da Hayvan Hakları İçin Ortak Çağrı: “Toplamayı Durdur, Yaşatmayı Seç”

Büyükşehir, Ramazan Bereketini Köprübaşı’na Taşıdı

MHP Akhisar KAÇEP Başkanlığı’na Günay Uçar Atandı

“Atık Yağını Getir, Suyunu Kurtar” Kampanyası Başlıyor

Tehlike Arz Eden Dereler Güvenli Hale Getiriliyor

Edebiyatın Çınarı Yaşar Kemal Manisa’da Anıldı

Büyükşehir’den Kula’da Ulaşım Konforu için 8 Bin Tonluk Asfalt Çalışması

  • Salı 5.6 ° / -0.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 4.8 ° / 0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 4.1 ° / -1.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.