Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Bieksper Hacırahmanlıspor Sponsoru Erdem Özkan: 'Ligin akıbetinin belirlenmemesi adaletsizliğe yol açıyor'

1

SPOR 22.07.2020 17:12:54 11393 0
Bieksper Hacırahmanlıspor Sponsoru Erdem Özkan:


Bieksper Hacırahmanlıspor'un Sponsoru Erdem Özkan, Manisa Amatör TV'nin instagram canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Liglerin akıbetinin henüz belirlenmemesinin adaletsizliğe yol açtığını belirten Özkan, 'Adaletsiz bir tablo var. Daha lig başlamadan haksız rekabet ortamı oluşuyor. Ligimizin akıbetinin belirlenmemesiden dolayı şikayetçiyiz, aynı zamanda mutsuz ve huzursuzuz' dedi.

'GELECEK SEZONUN PLANLAMASINI YAPAMIYORUZ'

Erdem Özkan, gelecekle ilgili somut adım atamadıklarını kaydederek, 'Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Bölgesel Amatör Lig bizim hakkımız. Ligde yarışacaksak planlama yapmamız lazım. Rekabetin şartlarına ayak uydurmamız gerekiyor. Şu anda BAL Ligi'ndeki rakiplerimize oranla üç adım geriden geliyoruz. Geç tescil edilmesi bizim için çok geç olabilir. Çünkü anlaşmak istediğimiz birçok futbolcuyu alamayabiliriz. BAL Ligi'nde liderlerin çıkarılması doğru ama iddiası olan takımların da hakkı teslim edilmeliydi. Empati yaparsak biz de hakkımızı arardık. Matematiksel olarak bakıldığında bizim ligde Ahmetli'nin de çıkma hakkı var. Bizimle birlikte diğer rakiplerimizin de hakkı yenmeden bir formül bulunmalı' diye konuştu.

'SÜPER AMATÖR LİG UNUTULDU MU?'

Özkan şöyle devam etti: Planlamamız belli, kimlerle yola devam edeceğimiz belli. Alacağımız oyuncular da belli. Ama ligin tescili yok. Bize '15 gün içinde takım kurun' mu diyorlar? Acaba Süper Amatör Lig unutuldu mu? TFF'nin bir an önce resmi açıklama yapması gerekiyor. Şöyle de bakarsak riskler devam ederse amatör ligleri hiç oynatmayabilirler. Bugünkü sorunu çözemeyeler iki ay sonrasında ligi nasıl başlatacak?'

'MEVCUT KADRONUN YARISI İLE YOLA DEVAM ETMEYİ PLANLIYORUZ'

Kadrodaki oyuncularla iletişimi koparmadıklarını, bu süreçte daha da kenetlendiklerini aktaran Özkan, 'İl dışından futbolcularımız var. Hepsi kendi illerinde. İletişimi koparmadık. İyi bir aile olduk. Bu pandemi süreci bizi birbirimize daha da kenetledi. Gönül ister ki hepsiyle devam edelim ama futbolun gerçekleri var. Hepsini çok seviyorum. Lig seviyesine göre bazı kararlar almamız gerekiyor. Çok fazla duygusal davranmamak gerekiyor. Mevcut kadronun yüzde 50'si ve 60'ını koruyacağız. 7 tane de bu ligde şampiyonluk yaşamış flaş transferlerimiz olacak. Şu anda iyi bir kolej havası var. Yeni gelecek arkadaşlar da bu havaya ayak uydurması lazım' dedi.

'BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE HEDEF ŞAMPİYONLUKTUR'

Erdem Özkan, hedefi şampiyonluk olarak belirlediklerini kaydederek, 'Bizim olduğumuz her yerde hedef şampiyonluk olur. Şampiyonluk için şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Tabiki bu lig zor bir lig. Bu ligin tecrübeli takımları var. Çok paralarla başarılı olamayan takımlar var. İyi bir ekip olmaya özen göstereceğiz' şeklinde konuştu.

'TAKIMA DESTEK BİEKSPER İLE SINIRLI KALMAYABİLİR'

BAL Ligi'nin fazla kitlesi olan zor bir lig olduğunun altını çizen Özkan, 'Destek anlamında sadece Bieksper ile sınırlı kalmayabiliriz. Bazı işadamlarından ve firmalardan sponsorluk desteği alabiliriz. Bunun bir çalışması içerisindeyiz. Futbol sonuçta bir endüstri' dedi.

'SARUHANLI İLÇESİ BU SEZON AMATÖR LİGLERE DAMGA VURDU'

Asla yalnız olmadıklarını kaydeden Erdem Özkan, 'Bizler yalnız değiliz. Bizlerin de bir belediyesi var. Saruhanlı Belediyemiz, bu sezon deplasman giderlerinde bize destek sağladı. Ama bu sene daha farklı olacak. Hesapladık. Bu sezonki bütçemizin yüzde 40'ı futbol dışı giderlere gitti. Yeme içme, kamp, konaklama vs... Birçok belediye takımı bunu kendi içinde halledebiliyor. Bizler de halledebiliriz. Bu konuları Belediye Başkanımız Sayın Zeki Bilgin ile konuşuyoruz. Önümüzdeki yıl ilçemizi ve ilimizi temsil edeceğiz. Biz bu yıl iki şampiyon çıkardık. Saruhanlı ilçesi bu yıl amatör liglere damgasını vurdu. Önümüzdeki sezon da hedef şampiyonluk olacak. Zeki başkan da futbolun içinden geliyor. Kendisi gidişatımızdan memnun. Karşılıklı desteklerimiz bu sezon da olacak. Şu bir gerçek ki belediyeler ile yarışmak hoşumuza gitmiyor.'

TEKNİK EKİP BİZİMLE KALMAK İSTERSE KALACAK'

Teknik Sorumlu Musa Öz ve Yardımcı Antrenör Kemal Erkan'ı namağlup şampiyon olarak niteleyen Özkan, 'Hocalarımız, önümüzdeki yıl için de kendileri istedikleri sürece bu takımın içinde her zaman yer alacaklar. Abi kardeşiz. Bizde kapalı kapılar ardında karar alınmaz' dedi.

'BAL LİGİ'NİN STATÜSÜ ADALETLİ DEĞİL'

Bal Ligi'nin statüsünün adaletli olmadığına vurgu yapan Özkan, 'Lige ambargo koyan takımlar kontenjan sorunu nedeniyle küme düşürülmemeli. Hak eden hak ettiğini yaşamalı. Başarılı olan takım ligde kalmalı. Neden şampiyonluk hedefliyoruz. Çünkü başka alternatifimiz yok. Ligin adaletine inanmıyoruz. 4. Lig kurulacağı söylentileri var' ifadelerini kullandı.

'TAARRUZ GRUBU İNANILMAZ İŞLER YAPIYOR'

Kasabanın hedefe kenetlendiğini kaydeden Özkan, 'Kasabamızda kenetlenmişlik ve heyecan var. Sadece kasabada değil Saruhanlı'da da var. Taarruz grubu inanılmaz işler yapıyor. Sanki 20 yıl önce kurulmuş da devam ediyorlar gibi. Sprey boyalarla pankart hazırladılar. Besteler yaptılar. Günler öncesinden deplasmana hazırlandılar. Mükemmel bir grup. Kendi içlerinde gayet iyi yönetiliyorlar. Biz mutluyuz böyle olmasından... Bütün atkılarımızı, berelerimizi satın aldılar. Şampiyonluk açıklandığı gün, bu satışın ücretleri takımımıza şampiyonluk primi olarak dağıtılacak. Başarımızın sırrı ekip olmak. İlişkileri ticari ilişkiye döndürmedik. Sakat sakat oynayanlar oldu. Hiçbirinin hakkı ödenmez. Kazandıkları paralar helaldir. Hiçbirine borcumuz yok. Buna pandemi süreci de dahil. Bu süreçte bile maaşları zamanında ödedik. Karar açıklandığı anda şampiyonluk primlerini de ödeyeceğiz. Kasabaya yakışır çok güzel bir şampiyonluk kutlaması yapmayı planlıyoruz' dedi.

'BAŞARILAR, ŞİRKETLEŞME MODELİ İLE GELİR'

Şirketleşeceklerini ifade eden Özkan 'Sorumluluğumuzu biliyoruz. Şirketleşmeyle yolumuza devam edeceğiz. Zaten Avrupa'da bu sisteme geçti. Başarı da böyle geliyor. Dernek ile başarısızlık örnekleri de bir hayli fazla' diye konuştu.

'TESİSLE İLGİLİ TEŞEKKÜR BEKLERKEN, HEVESİMİZ KIRILDI'

Özkan, 'Tesisle ilgili hevesimiz kırıldı. Takdir görmek yerine maalesef cezalandırıldık. Ama takım yükseldikçe tesisle ilgili iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Karamsar değilim. Sahamızla ilgili sorunları biliyoruz. Maçların nerede oynanacağına teknik ekibimiz karar verecek' şeklinde konuştu.

'GÖNÜLDEN BAĞLI OLDUĞUM 3 YER VAR'

Erdem Özkan, son olarak şunları söyledi: 'Gönülden bağlı olduğum üç kulüp var. Birincisi Hacırahmanlıspor, ikincisi Saruhanlı Belediyespor, üçüncüsü de Manisaspor. Hepsi birbirini kapsıyor. Bu üçüyle ilgili yapamayacağım şey yok. Hacırahmanlıspor iddiasız bir takım olmayacak. Hangi ligde olursa olsun aile olarak hedefi hep yukarıda tutacağız. Manisa'ya bir profesyonel takım daha kazandırmak istiyoruz.'

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Cumartesi 36.4 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 37.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.9 ° / 21.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.