Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BİEKSPER HACIRAHMANLI 22 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

1

SPOR 10.06.2020 18:27:12 755 0
BİEKSPER HACIRAHMANLI 22 HAZİRAN

 
 
Manisa Süper Amatör küme lideri Bieksper Hacırahmanlıspor,  2019-2020 sezonunda ligin son haftasında konuk olacağı Karaköyspor Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına 22 Haziran'da start verecek.
 
2019-2020 sezonu süper amatör küme 18 Temmuz'da kaldığı yerden oynatılması planlanıyor.
 
Süper amatör kümede tüm hesaplarını şampiyonluk üzerine kuran Siyah Beyazlılar, teknik sorumlu Musa Öz yönetiminde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde çalışmışlarına başlayacak.
 
Teknik Sorumlu Musa Öz, Covid-19 salgını nedeniyle lige uzun bir süre ara verilmesinin olumsuz etkileri ile karşı karşıya kalabileceklerini belirterek, gerekli önlemleri almak zorunda olduklarını, şampiyonluğu şansa bırakmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Öz, 'Özellikle fiziksel açıdan eski tempomuzu yakalamamız gerekiyor. Hazırladığımız çalışma programıyla tüm oyuncularımızın eksiklerini kapatıp son 90 dakikaya tamamen hazır girmelerini sağlayacağız. Futbolcularımızın bu yöndeki hırsı ve isteği bizleri mutlu ediyor.


Şampiyonluk için gün sayarken, bazı olasılıklara da bakmıyoruz. Biz tüm ihtimalleri göz önüne alarak son maçı oynayacakmış gibi hazırlık yapacağız' dedi.
 

alanya servis


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.