Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Berkay Velivar Manisa Sanayi Yıldızspor’da

Abdullah Berkay Velivar, Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor ile sözleşme imzaladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 22.07.2022 11:05:00 1349 0
Berkay Velivar Manisa  Sanayi Yıldızspor’da

 

 

 

Manisaspor, Bergama Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Yunusemre Belediyespor ve Görükle İpek Spor Kulübü formaları giyen kanat oyuncusu Abdullah Berkay Velivar, Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor ile sözleşme imzaladı. Deneyimli oyuncu için düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ve Sportif Direktör Bülent Gökkaya’da yer aldı. Yeni transfer Abdullah Berkay Velivar, “Yeniden Manisa'ya döndüğüm için mutluyum. Sanayi Yıldızspor yeni bir yapılanmaya gitti. Bu oluşumun içinde bulunmaktan dolayı da çok mutluyum. Başkanımız Erhan Yıldız’ın anlattığı hedefler ve projeler beni çok heyecanlandırdı. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Manisa’da daha önce hiç bu kadar Manisalılara sahip çıkıldığını görmemiştim. Bu yüzden ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yeni sezonda başarılı olup, bir üst lig için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu. Başkan Erhan Yıldız da, transferde artık sona geldiklerini belirterek, “İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Birbirinden önemli isimleri bünyemize dahil ettik. İnanıyoruz ki yeni sezonun başlamasıyla iyi bir başlangıç yapıp, hedefimize ulaşacağız.” dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.