Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Berk Mersinli Yunusemre Belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Berk Mersinli de Yunusemre Belediye başkanlığına talip oldu.

MANİSA-SEÇİM 21.11.2023 15:34:00 1740 0
Berk Mersinli Yunusemre Belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı

AK Parti’de Yunusemre Belediye başkanlığı yarışı başladı. AK Parti’de il başkanlığı, bölge koordinatörlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunan ve yıllarca parti teşkilatında çalışan Berk Mersinli de Yunusemre Belediye başkanlığına talip oldu. Mersinli, AK Parti İl Başkanlığı binasında aday adaylığı için tören düzenledi. Adaylık açıklamasında Mersinli’yi destekleyen birçok partili, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, AK Parti’nin geçmiş dönem milletvekillerinden Muzaffer Yurttaş, Mersinli’nin ailesi ve çok sayıda kişi katıldı. Adaylık açıklamasının yapıldığı salon adeta doldu taştı. 
AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, demokrasi şöleni yaşandığını belirterek, “AK Parti birliğin kardeşliğin hukukun koruyan bir partidir. Birlik beraberlik göstergesi bu günlerde ortaya çıkıyor. 2023 yılında geçirdiğimiz seçimlerde zaferimizi ilan ettik. 

Ben kendisine başarılar diliyorum, davamıza vermiş olduğu hizmetlerin şahidiyim. Aday adaylarımız var, bu birlikteliğimiz her zaman koruyacağız. 2024 yılında Yunusemre Belediyesi’nde AK Parti belediyeciliğini sürdüreceğiz” diye konuştu. 
Yunusemre Belediye başkanlığına aday adaylığını ilan eden Berk Mersinli, adaylık törenine katılanlara teşekkür etti. Mersinli, AK Parti’ye 2002 yılında girdiğini belirterek, “Gençlik kolları başkanlığı, merkez ilçe başkanlığı, il başkanlığı ve bölge koordinatörlüğü gibi birçok görevde bulundum. Bu mücadele zaman içerisinde beni yetiştirdi, yeni sorumluluklar ile karşınızdayım. 21 yıllık mücadelenin bana kattıkları ile bu yola çıkıyorum. İlçeme, şehrime, ülkeme hizmet yarışında sorumluluk üstlenmekten kaçınmadım. Bir gün olsun geri durmadım, yorulmadım. Bugün partimizin kodlarında bulunan kardeşlik hukukuna helal getirmeden dava arkadaşlığına gölge düşürmeden, o kötü ben iyiyim diyerek değil mevcut belediye başkanımız Mehmet Çerçi ve tüm aday adayları arasında her dava arkadaşım bu işi tartışmaya kapalı olmaksızın layıkıyla yerine getirecektir. Ancak bu kutlu yolda ben de varım demek için buradayım” dedi. 
Berk Mersinli, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan adayımız olarak kimi uygun görürse bu karar doğrudur. Bizim de son güne kadar mücadelemiz bu yolda olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yerel seçimlere gün be gün yaklaşmaktayız. İlçemizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızın beklentileri açıktır.Bu talep ve beklentilerin farkındayız ve gerekli çalışmaların ön hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerle aynı çatı altında olmaktan çok mutluyum. 2024 yerel seçimlere giderken Yunusemre Belediyesi başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.