Bugün, 19 Nisan 2025 Cumartesi

Bergama Oryantiring Harita Çalıştayı start aldı

0

BÖLGE 20.02.2021 00:01:52 1559 0
Bergama Oryantiring Harita Çalıştayı start aldı

 

 

Bergama Belediyesi ev sahipliğinde başlayan çalıştay 21 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz arasında imzalanan protokol kapsamında çalıştaya ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama’yı doğa sporları merkezi yapmakta kararlı olduklarına dikkat çekti.

BAŞKAN KOŞTU; “ÜLKEMİZDE İLK DEFA HARİTA ÇALIŞTAYI YAPAN YER OLDUK”

İlkler şehri Bergama’da yine bir ilke imza atıldığına işaret eden Başkan Koştu, “Oryantiring Harita Çalıştayı’nı ülkemizde ilk defa yapan yer olduk. Türkiye’mizin dört bir yanından gelen haritacılara, alanın en iyi haritacılarından biri olan ve bu alanda Dünya’da saygınlık kazanmış   Sayın Georgi Hadjimitev eğitim veriyor. Kadim şehrimiz Bergama’yı doğa sporları turizminin merkezi konumuna getirmek için gerekli bütün adımları bundan sonraki süreçte de atmaya devam edeceğiz” dedi.


 

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Cumartesi 23.4 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 24.5 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.