BEDELLER’DE DERE TAŞKINLARI ÖNLENİYOR

0

GÜNDEM 21.12.2017 18:13:34 1172 0
BEDELLER’DE DERE TAŞKINLARI ÖNLENİYOR

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde başlattığı dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Bedeller Mahallesi'nde yürüttüğü dere temizlik çalışmasına devam ediyor. Mahallede bir kilometrelik alanda başlatılan temizlik çalışması sayesinde kış mevsiminde şiddetli yağan yağmurlardan dolayı su taşkınlarının önüne geçiliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile derenin sağlıklı ve temiz su akışı sağlanarak vatandaşların olası taşkın sorunları ortadan kaldırılacak.

“MASKİ, her zaman hizmete hazır”

Bedeller Mahalle Muhtarı İbrahim Uslu, “Yağmurların şiddetli yağmasından dolayı meydana gelen su taşkınları hem çevredeki ekili arazilerimize hem de evlerimizde su baskınlarına neden oluyordu. Dere yataklarında ve dere ağızlarında zamanla pislikler birikmişti. MASKİ’ye mahalleli olarak şikayetimizi bildirdik. Sağolsunlar hemen deremizi temizlemeye başladılar. Bu zamana kadar bütün sorun ve sıkıntılarımızı hiç vakit kaybetmeden çözüme kavuşturan MASKİ, her zaman hizmete hazır. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı

Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı

Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu

Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı

  • Çarşamba 10.3 ° / 1.7 ° Güneşli
  • Perşembe 11.3 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 4.9 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.