Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA HEMŞEHRİ KÜLTÜRLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN BAYRAM MESAJI

0

GÜNDEM 23.05.2020 16:45:51 1231 0
MANİSA HEMŞEHRİ KÜLTÜRLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ
Manisa’da 150 bin kişiye hitap eden Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği yaptığı açıklama ile Manisalıların Ramazan Bayramını kutladı. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Ragıp Güneş, “Feyz ve bereketlerin üzerimize yağdığı On bir ayın Sultanı Ramazan ayında, manevi iklimi doyasıya içimize çektik. Yüce Allah’a hamdu senalar olsun.
Mübarek Ramazan ayına veda ediyoruz. İçimiz biraz buruk. Ancak Yüce Mevla bizleri Ramazan Bayramına kavuşturuyor. Ahlatlılar, Afyonkarahisarlılar, Ardahanlılar, Azerbaycanlılar, Balıkesirliler, Bitlisliler, Çerkezler, Çukurovalılar, Kağızmanlılar, Yuntdağlılar, Malatyalılar, Makedeonya göçmenleri Elazığ’lı kardeşlerim; Bayram günleri sevinç, yardımlaşma, sıla-ı rahim ve kardeşliğimizi ihsas ettiğimiz günlerdir. Mübarek Ramazan Bayramı, küskünlüklerin son bulduğu, sevgi ve barışın en üst noktada olduğu, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen en güzel günlerdir. Malum olduğu üzere bu yıl Korona virüs nedeni ile ziyaret yapamayacağız, büyüklerimizin ellerinden öpemeyeceğiz, küçüklerimizle kucaklaşamayacağız. Ancak gönülden gönüle kucaklaşacağız. Bu düşüncelerle Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu adına Ramazan Bayramınızı içtenlikle kutluyor, ailenizle, yakınlarınızla mutlu ve sağlık dolu nice Bayramlar diliyoruz” dedi.
 
 
 

rus escort bursa


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: bayramlarini-kutladi
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.