Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Bayram, Her Zaman Kürsüde

Muğla Belediyesi Gökova Yarı Maratonu’nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram da ter döktü.

MANİSA -SPOR 13.12.2022 00:16:00 1134 0
Bayram, Her Zaman Kürsüde

 

 

Muğla Belediyesi Gökova Yarı Maratonu’nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram da ter döktü. 21 kilometrelik parkurda mücadele eden Bayram, rakiplerini bir bir geride bıraktı. İlerleyen yaşına karşın, azmi ve başarısıyla takdir toplayan Bayram, Rus atlet Andrey Farmosow’un ardından genel klasmanda 2. oldu.

Muğla Belediyesi Gökova Yarı Maratonu, bu yıl ilk kez düzenlendi.  Gökova’nın eşsiz doğasında yapılan bu spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Ahmet Bayram da mücadele etti. 21 kilometrelik parkurda yarışan Bayram, başarılı performansıyla göz doldurdu. Genç sporcuları bir bir geçen 48 yaşındaki Bayram, Rus atlet Andrey Farmosow’un ardından genel klasmanda 2. olmayı başardı. Aldığı bu güzel derecenin ardından duygularını paylaşan Bayram, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimine teşekkür etti Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan da, başarılı sporcuyu kutlayarak, başarılarının devamını diledi, tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Bayram Zaman Kürsüde
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.