Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Baybatur;”ÖTV Müjdesi Şoför Esnafımızı Çok Memnun Etmiştir”

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 25.04.2023 17:32:00 1213 0
Baybatur;”ÖTV Müjdesi Şoför Esnafımızı Çok Memnun Etmiştir”

 

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Kamal, AK Parti Kurucu İl Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Yunusemre İlçe Başkan İlkcan Durmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aykut Büyüktaş, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Oyit, partililer, kooperatif üyeleri ve oda üyeleri ile şoför esnafı hazır bulundu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan ÖTV müjdesinin şoför esnafını mutlu ettiği söyleyen  Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Murat Baybatur’un her zaman şoför esnafına destek verdiğini söyleyen Karaağaç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Bursa’da açıklamış olduğu ÖTV indiriminden dolayı çok mutluyuz. Biz bu ÖTV’nin bütün araçlarda uygulanmasını istiyoruz. İnşallah bir düzenleme yapılaraktan özellikle toplu taşıma esnafımız araçlarını değiştirirken baya zorluk çekiyorlar. Toplu taşımada böyle bir uygulama olursa çok mutlu oluruz. Yeni kurulacak olan mecliste inşallah bu taleplerimiz çözüm bulur. Bu konuda düzenleme olursa esnafımız çok rahatlayacak. 14 Mayıs’taki seçimlerimiz Manisa’mız adına, esnafımız adına hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Karaağaç, toplu taşıma esnafının ücretsiz binişler konusunda büyük sıkıntılar yaşadığını kaydederek, ücretsiz binişler konusunda bir sınırlamanın getirilmesi gerektiğini vurguladı. Karaağaç, araç başına aylık verilen desteğin 1,5 liradan 2,25 liraya yükseldiğini ifade ederek, bu durumun şoför esnafını mutlu etmediğini belirtti. Karaağaç,” Biz yaşlılarımızı taşıyalım. Ama bu konuda destek bekliyoruz” dedi. 
 

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Muazzam bir miting yaptık. Şoför esnafı arkadaşlarımız tüm ilçeleriyle beraber lojistik noktasında, taşıma noktasında büyük gayretleri oldu. Başkanımız nezdinde tüm şoför esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkedeki tüm esnaf, sanayici ve ÖTV desteğiyle şoför esnafının da her zaman yanında olduğunu söyledi.  Erdoğan’ın her zaman milletin ve esnafın yanında olduğunu, imkanlar ölçüsünde her zaman destek olmaya devam ettiğini dile getiren Baybatur; şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Manisa’da gerçekleştirdiği miting de açıkladığı müjdeler vatandaşlarımız oldukça memnun etti.  Ticari taksi taksi esnafımıza daha önceden verilen ÖTV Muafiyetinin kapsamı şimdi genişletildi ve şoför esnafımızı bu müjde mutlu etti. ÖTV Muafiyeti gerçekten bir ihtiyaçtı ve bunun adımı atılmış oldu. TBMM açıldıktan sonra bu teklif meclise gelecek ve inşallah yürürlüğe girecek. Bu müjdenin altını hep birlikte doldurup, hayata geçireceğiz. Konuyla ilgili eksik noktalar varsa da, Salih Başkanım ve sizlerle istişare ederek ilgili bakanlıklarla devreye girerek çözüme kavuşturulur. Bundan endişeniz olmasın çünkü biz bu zamana kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Bugün bunun gururu ile 14 Mayıs’ta desteğinizi bekliyoruz.”

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.