Baybatur'dan Milli Birlik Vurgusu

0

GÜNDEM 8.07.2016 10:51:28 1608 0
Baybatur

Saruhanlı'da partilileriyle bayramlaşan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur gündemi değerlendirerek, Türkiye'yi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyeceklerini söyledi.
Türkiye'nin ikinci bir kurtuluş mücadelesi verdiğini belirten Baybatur, ülkemizin büyümesinden ve dünyada söz sahibi güçlü bir aktör haline gelmesinden rahatsızlık duyan 7 düvelin bu defa cephede değil ama maşaları eliyle Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü ve ekonomisini hedef aldığını söyledi.
Doğu ve Güneydoğu’da kalleşçe, haince saldırılara karşı devletin destansı bir mücadele yürüttüğünü vurgulayan Baybatur, “Bölücü örgütün belini kırdık, inşallah bu örgütün kökünü de kazıyacağız. Devletimiz terörü bitirecek güçte ve kararlılıktadır. Türkiye; hükümetiyle, devletiyle, 78 milyon insanıyla bu ülkeyi bugüne kadar böldürtmedi, bundan sonra da böldürtmeyecek' dedi.
EKONOMİYE CAN KATACAK TEŞVİK
Başbakan Binali Yıldırım'ın bayram öncesi ekonomiye can katacak yeni müjde paketine de değinen Baybatur, hükümetin bundan sonra da vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, yaşam standardını yükseltecek buna benzer müjdeleri vermek için çalışacağını ifade etti.
OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN YÜZDE 4,8 BÜYÜDÜK
Türkiye'nin 'Dostlarımızı artırıp, düşmanlarımızı azaltacağız' politikasının somut sonuçlarının görülmeye başlandığını belirten Baybatur, “Rus ve İsrailli turistlerin Türkiye’de ağırlanması, Rusya'ya sebze ve meyve ihracatının yeniden canlanması, Rusya ve İsrail ile ticaret hacminin genişletilmesi ekonomik hedeflerimize ulaşmada ve ülkemizde refah seviyesini artırmada önemli rol oynayacaktır. İsrail ve Rusya'yla ilişkilerin normalleşmesi, şimdiden iş dünyasının yüzünü güldürmüş durumda. Dünya piyasalarındaki daralmaya ve tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye yüzde 4,8’lik bir büyüme rakamını yakaladı. Atılan bu adımlar sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren Türk ekonomisi, her alanda daha sağlam adımlar atma imkanına kavuşacaktır. Türkiye'yi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.(İHA)

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.